Dovme Ogrenmek
-
merhaba ben dovme yapmasini ogrenmek istiyorum. bu konuda tanidiginiz bildiginiz yardimci olabilecek yada ucretli yada ucretsiz olarak egitim veren yer varmi bu konuda +
-
yanlıs anlama dostum da dovme olayı sanatsal bi iş bence. hiç yaptırmadım yakından inceleme fırsatım olmadı ama bence öğrenilecek bişey değil gibi. kabiliyetin varsa geliştirirsin yoksa öğrenemezsin gibi bi nevi ressamlık gibi. ha o çizim iğneleri falan desenler nasıl kullanılacağı falan bunları öğrenirsin yani teorik bilgi. ha umarım haksız cıkartırsın beni yanıltmak yada caydırmak istemem belki zaman kaybı olabilir senin için diye düşündüm..
-
kendi dovmelerimi kendim yapmak istiyorum koluma.
-
Drone bunu yazdı
kendi dovmelerimi kendim yapmak istiyorum koluma.
Hocam el becerin varsa öğrenir yaparsın ama başka bir bedene. Kendi dövmeni kendin yapman oldukça zor olur. Bunu bir çok dövmecinin yapabildiğini bile sanmıyorum. En azından kendi koluna.
-
Bir adet makina sipariş et. Köpekbalığı deriside iste. Google da nereye ne şekilde mürekkep atacağına dair video dersleri var. Ama kendi kendine yaptığın dövme pek iyi olmaz. Yapan arkadaşlarımdan biliyorum
-
Ustalaşmadan kendi koluna yapma cezaevi dövmesinden farksız olmaz acemice yaptığın dövme.
-
Muz seftali vsvs gibi birsuru meyve sebze uzerinde calisabiliesin .
Ama muz en iyisi.
-
bu ne la kendin pişir kendin ye gibi :D
-
Hocam çizim yeteneğin ve yaratıcılık yoksa bulaşma. Varsada asetat kalemi çeşitleri ve keçeli kalemlerle biraz takıl sonra makinasını al zaten o sıra en yakın arkadaşlarının bacaklarına yaparsın :D Tecrübeye sabit.