Dövme Tasarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

http://i42.tinypic.com/2l8dl41.jpg

Böyl bişey yaptırmayı düşünüyorum [geçici] . nasıl olur güzelmi  3le 4 yan yana olucak  o aradaki çizgide arkadan dolanıcak

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bendede 7-19 var :), guzel.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

ben beyenmedim hatta baya kötü ama dövme sonuçta senin kolunda olucak demek ki önemli olan senin beyenmen : ) sen beyendiysen sorun yok : )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

amorphis81 bunu yazdı:
    -----------------------------

ben beyenmedim hatta baya kötü ama dövme sonuçta senin kolunda olucak demek ki önemli olan senin beyenmen : ) sen beyendiysen sorun yok : )

Resimden dolayı öyle gelmiştir , 2 dk.ya hemen nasıl bişey olucağını çizdim kolda öyle durmayacak

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

anlaşılmıştır bu bi nevi ön çalışma gibi bişiler yani..  ama sanki orjinal çizimde  3 ve 4 ün arası bu kadar açmazsan daha iyi olucak gibi.. bir de daha farklı bi yazı karakteri kullanırsan sanki daha iyi olabilir gibi geldi bana..

edit : 3 ve 4 saten yan yana olucakmış..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://img706.imageshack.us/img706/4973/22659018.jpg

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

bendede 7-19 var :), guzel.

hocam gecici sonucta kalıcagı en fazla bir hafta  cok güzel olması önemli değil.34'ündegeri varsa yaptır.

Çok üşengec
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Hocam Uçlarını Keskinleştir Blade yazısı gibi bişe olsun http://www.kaliteliresimler.com/img465.htm

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

@ calculator

Aslında sadece 3 olucaktı çok sade olacağı için 3 ten sonra gelen sayı 4'ü ekledim , yani 34 diye bişey yok

@ IronEagle

Evt hocam zaten öyle yaptırıcam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

güncel

Toplam Hit: 1415 Toplam Mesaj: 10