Dövme Tasarım
-

Böyl bişey yaptırmayı düşünüyorum [geçici] . nasıl olur güzelmi 3le 4 yan yana olucak o aradaki çizgide arkadan dolanıcak -
bendede 7-19 var :), guzel.
-
ben beyenmedim hatta baya kötü ama dövme sonuçta senin kolunda olucak demek ki önemli olan senin beyenmen : ) sen beyendiysen sorun yok : )
-
amorphis81 bunu yazdı:
-----------------------------
ben beyenmedim hatta baya kötü ama dövme sonuçta senin kolunda olucak demek ki önemli olan senin beyenmen : ) sen beyendiysen sorun yok : )
Resimden dolayı öyle gelmiştir , 2 dk.ya hemen nasıl bişey olucağını çizdim kolda öyle durmayacak -
anlaşılmıştır bu bi nevi ön çalışma gibi bişiler yani.. ama sanki orjinal çizimde 3 ve 4 ün arası bu kadar açmazsan daha iyi olucak gibi.. bir de daha farklı bi yazı karakteri kullanırsan sanki daha iyi olabilir gibi geldi bana..
edit : 3 ve 4 saten yan yana olucakmış..
-

-
7-19 bunu yazdı:
bendede 7-19 var :), guzel.
-----------------------------hocam gecici sonucta kalıcagı en fazla bir hafta cok güzel olması önemli değil.34'ündegeri varsa yaptır.
-
Hocam Uçlarını Keskinleştir Blade yazısı gibi bişe olsun http://www.kaliteliresimler.com/img465.htm
-
@ calculator
Aslında sadece 3 olucaktı çok sade olacağı için 3 ten sonra gelen sayı 4'ü ekledim , yani 34 diye bişey yok
@ IronEagle
Evt hocam zaten öyle yaptırıcam -
güncel