Dövme Yaptırmak İstiyorummm
-
avrupa yakasında sağlam ve hijyen konusunda gayet iyi . bildğiniz dövmeciler var mı?
birde fiyatlar konusunda bir bilginiz varsa çok iyi olur .
1,2 hafta içinde yaptırmak istiyorum.
-
beyoğlu halep pasajında yarım elma dövme stüdyosu var çalışanları işinin ehli ve hijyen konusunda da gayet titizdirler fiyatlarıda uygundur.
-
Dövmeyi yaptırırken dövme yaptırıcam diye yaptırma bence.(Bende de dövme var). Dövmeni düzgün seç çünkü ömür boyu vücudunda kalıcak. daha sonra dövmecini seç yaptıgı dövmelere bak güzel çiziyormu diye. Dövme fiyatına gelirsek çizilicek dövmeye göre sana fiyat sunar sen onu indirmeye bak yine dövme 100 se sana 120 der. Aklında bulunsun dövmeni yaptırdıktan sonra vazelin sür kabuk tutcak
-
http://www.wiredla.com/images/stories/deadmau5-tattoo.jpg
Bunu bacagima yaptiracam ilerde
-
Bacağında çok kıl varsa orayı traş edip dövme yaptırınca çok çirkin durucak ilk başlarda söyliyim
-
gerçekten istiyo musunnnnn
-
my4 bunu yazdı
avrupa yakasında sağlam ve hijyen konusunda gayet iyi . bildğiniz dövmeciler var mı?
ne yaptırmak istiyosun? istediğin şeye göre değişir fiyat. sağlam dövmecim var sen göster ne yaptırmak istiyosun fiyat alıyim. yalnız yazın dövme yaptırmanı tavsiye etmem 15 gün güneş falan görmemesi gerek dövmenin. bu sıcakta çekilmez hiç. ayrıca fiyatlar yüksek şu sıralar yoğunluk fazla
-
Cosmic bunu yazdımy4 bunu yazdı
ne yaptırmak istiyosun? istediğin şeye göre değişir fiyat. sağlam dövmecim var sen göster ne yaptırmak istiyosun fiyat alıyim. yalnız yazın dövme yaptırmanı tavsiye etmem 15 gün güneş falan görmemesi gerek dövmenin. bu sıcakta çekilmez hiç. ayrıca fiyatlar yüksek şu sıralar yoğunluk fazla
pm attım hocam.
Dövme Yaptırmak Istiyorum konusu olduğu için açılmadı . bende direk mmmm ekledim :D .