Dovus Sporuyla Ugrasan Muridler
-
arkadaslar assagidaki urunu aldim. evde az cok kendim bununla amatorce calismak istiyorum. Vurus teknikleri nelerdir yada ne tur program yapmaliyim. sadece hunharca yumruk yerine bacaklarimida calistirmak istiyorum.
-
muay-thai yapıyorum.
önce duruşları adımları öğren.
ardından direk, kroşe, aparkat öğren ama evde sadece hobi olarak yaparsın fazla geliştiremezsin kendini.
daha daha sonralarda low-kick, middle-kick, high-kick, front-kick diye gider.
youtube üzerinde çok güzel videolar var bunları nasıl atabileceğin ile ilgili ingilizce isimlerini aratırsan bulabilirsin.
angelofhope tarafından 21/Tem/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Amacim prof bisiler yapmak degil hocam. sadece az da olsa vurus tekniklerini bunun ustunde ogrenip biraz pratik yapmak. yorumun icinde tesekkur ederim.
-
http://www.youtube.com/watch?v=xjnwoixP30Y
bu video işine yarar o zaman. ısınmadan aman diyim öyle high kick falan atmaya calısma beli pırtlatırsın.
-
arada bir sokağada çık : ) , varsa ilgilenen bir arkadaşın suratına filan koruyuculardan al kapışında bence , alttaki videoya bi göz at , bunları çalışabilirsin.
http://www.youtube.com/watch?v=H7ntN_fd6oQ -
ben boyle bacaklarimi acabilsem ucarim heralde ak :) videolar guzelmis. bunlari denemek lazim. lakin ilk once vurus tekniklerini iyice ogrenmek gerekiyor.
-
Ipman, Ipman II
Undisputed II, Undisputed III
Ong Bak, Ong Bak II, Ong Bak III, Tom yum goong
Huo Yuan Jia
Serbuan maut
Bunları izle tamamsın hocam.
-
mahzal bunu yazdı
Ipman, Ipman II
Undisputed II, Undisputed III
Ong Bak, Ong Bak II, Ong Bak III, Tom yum goong
Huo Yuan Jia
Serbuan maut
Bunları izle tamamsın hocam.
+1 fena gaza getirir :D
-
stifler bi ara boksla falan ilgileniyordu, şimdi neticesini devirmiş oturuyor ama belki sana bi kaç tüyo verir :D bi pm at derim :)
-
Bandaj al bileklerin için çıplak vurma. Bileğin burkulur veya incinir.
Youtube üzerinden bandaj sarma videolarını izle bileklerini sar öyle çalış. Sakatlık olmasın çalışıcam derken.
Çoğu insan kum torbasına çıplak elle yumruk atar ama çok yanlış birşey.