Dowload Hatası !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guteritter
    Guteritter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben bi eşşeklik ettim ne olur kurtarın şu kardeşinizi :) Windows güncellemelerini kapatmamıştım. Bu yüzden uyarı yazılarıyla karşılaşıyodum. Sonra sitenin birinden Windows Legal yükledim. Bununla beraber yüklenen İnternet Explorer 7 yi yükledim. Sonra downloadlarda hata vermeye Başladı "ERROR""Not Found" yazan büyük bi sayfa çıkmaya başladı karşıma. Explorer yüzünden bu hatayı verdiğini düşündüm başta. Bu yüzden Explorer 7 yi sildim öncelikle. Baktım sorun hala devam ediyo. Dedim ki Windows Legal programı yaptı bu işi. Onu silmektense Pc yi 1 gün geriye çekersem sorunu kökten hallederim diye düşündüm. Ama olmadı sorun hala devam ediyo. Açıkçası bi sorunu halledeyim derken başıma büyük bi sorun aldım. Yardım ederseniz cidden sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Firefox veya Opera browser ile ayni hatayi veriyormu ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guteritter
    Guteritter's avatar
    Erkek

Firefox u denedim ondada explorer a yönlendiriyo gibi yapıyo durumu kalıyo öyle. Bu durumu düzeltecek yöntemden ziyade eski haline kavuşturmanız bile benim için yeterli eski haline dönse bilgisayarım başka bişey istemiyorum. Ben o windows sahteciliği yazılarına bile razıyım. Sırf şu dowload yapamamaktan düştüğüm sıkıntı yüzünden çok zor durumdayım. İşimin en zor kısmında denk geldi bu olay bütün forumlardan yardım talep ettim.

Yoksa birilerini çağırmak zorunda kalıcam aksi gibi bugünde pazar. Acil yetiştirmem gereken çalışmalarım var. Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

Toplam Hit: 1012 Toplam Mesaj: 3