Download

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beritanyuseyn
    beritanyuseyn's avatar
    Erkek
    beyler bu holyone hard formatteri nsı indircez download linkine tıkladıktan sonra bişi gelmiyo napcaz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gercekler
    Gercekler's avatar
    Erkek

Evet bende indiremedim O saproxy indirdim dE Çalıştıramadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yeni serverdan kaynaklanan bir sorundan dolayı indirilemiordu sorunu giderdik.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMega
    NuMega's avatar
    Erkek

selam ya hazir bu konuyu acmisken birsey soruyum hemen

ben ben o bahsetiginiz holy hard format zamaninda indirdimdi ve bi programla (adi neydi yaaahu aklima gelmiyor ) onu bi siteye yukledim

normalde o linke tiklayan bi uyari benceresi cikar, ve biz isi biliyoruz da ise gitmiyoz diyenler tiklamaz ok ama calistigini nasil emin olabilirim kendi makinamda denesem ya calsiti ...

daha dogrusu siz ne yaprdiniz ...? sygilar

Saygılar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Demek istediğin, yüklediğin sitenin linkine tıklayarak hard formatterı site üzerinde calistirmak, siteyi formatlamak falansa olmaz. Böyle bir seyin olmasi icin shellinin sana execute yetkisi falan vermen lazim ki zaten hardformatter linuxta calismaz. windowstada yine execute ozelliği vermesi lazim ki exe calistiramazsin öyle linke tıklayarak falan. Anlatmak istediğin buyduysa, imkansız. Bu değildiyse zaten pek bi anlam çıkmıyor yazdıklarından...

on error go to hell
Toplam Hit: 1668 Toplam Mesaj: 5