Download Hesabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yıllardır aktif olarak hotfile & rapid kullanan biri olarak bugün tüm hesaplarımın sonu hotfile ın bitmesiyle gelmiş bulunuyor. ancak bundan sonra hotfile almanın bir mantığı kaldımı emin değilim, rapid ztn bitik durumda , bundan sonra paylaşım hangi şirket üzerinden olacak yani popülerlik kazanan kim hotfile dan sonra onu merak ediyorum gözüme çarpan fileserve var bide megaupload var , download serüvenine böyle birşeyle devam edicez artık ama hangisi işte uploaded var mesela yeni çıkanlardan, hotfile halaa var gerçi warezlerde ama bitiyor yavaş yavaş siliyor dosyalarını 

download hesabı olarak ne seçmek gerektiği konusunda önerilerinizi duyayım dedim 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Fileserve ve filesonic hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

yıllardır aktif olarak hotfile & rapid kullanan biri olarak bugün tüm hesaplarımın sonu hotfile ın bitmesiyle gelmiş bulunuyor. ancak bundan sonra hotfile almanın bir mantığı kaldımı emin değilim, rapid ztn bitik durumda , bundan sonra paylaşım hangi şirket üzerinden olacak yani popülerlik kazanan kim hotfile dan sonra onu merak ediyorum gözüme çarpan fileserve var bide megaupload var , download serüvenine böyle birşeyle devam edicez artık ama hangisi işte uploaded var mesela yeni çıkanlardan, hotfile halaa var gerçi warezlerde ama bitiyor yavaş yavaş siliyor dosyalarını 

download hesabı olarak ne seçmek gerektiği konusunda önerilerinizi duyayım dedim 

-----------------------------

Hocam bende upload isiyle uğrasıyorum ve hotfile + turbobit kullaniyordum... 3 tb'lik arsivimi sildi.

Suan ise Sadece turbobit benim gözdem fileserve cok hantal kanımca.

2.bir gözdem ise filekeen

Bir nevi paylasım ve para kazanma amacıyla paylasım yaptıgımdan doılayı turbobitten memnunum.

alternatif olarak filesonic , fileserve denedim filesonic freelere 400 mb yukarısını indirtmiyor.

filekeen secme sebebim ise tüm ülkelere 1000 dl ye 25 dolar veriyor :)

Tavsiyelerimi sorarsan

Turbobit

filekeen

Duckload

fileserve

vs.vs.

Sıralama bu sekilde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Apollo hocam filesonic 400 mb üstü indirtmiyor diyorsun, settings bölümünden bunu ayarlayabilirsin. Max. 1 gb yapabiliyorsun.

İkincisi sen ppd üzerinden kazanç sağlyorsun tahminimce, ben pps üzerinden kazanıyorum. Olaya mantık açısından baksan inan bana filesonicte benim gibi paraya para demezsin.

Ufaktan tüyo vereyim sana, ben 400 mb sınırı koydum, pps kasıyorum. Adam mecbur indirme gereği duyduğu bir dosyayı başka yer bulamıyor ve senden indirmek zorunda kalınca, birde üstüne limiti görünce premium satın almak zorunda kalıyor. Aldığı premiumun bana dönüş kazancı %60 Yani adam senin dl linki üstünden 1 aylık pm alırsa senin kazancın 5.4$.

Ben böyle çalışıyorum ve süperde gelir elde ettim. ;)

Edit:

Sen türkiye içi türkçe içerik kasıyordun sanırım, senin için bu yol kazanç olmayabilir hocam. Ben yurtdışı kastığım için iyi durum ama türk kullanıcılar için aynı şeyi söyleyemem sen en iyisi ppd devam et.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sacmalamaya gerek yok,  alldebrid

la liberte ne meurt jamais.
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 5