folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Download Problemi

Download Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    yaw kusura bakmayın nereye acmam gerektiği konusunda bi yer bulamadım o yuzden genele yazıorum ama yok buraya tası derseniz oraya tasısırım

nese konuya gelelim 2048 kbps internetim var.(annem saolsun telekom memuru ondan yani tikky falan die dusunmeyn) ama hala 50 kbps hızla download yapıorum saniyede bu dediğim olay rapidsharede oluo bazen super indirio bazen a.q. 50 kbps hızda bi cozum yolu bilen arkadaslar varsa yardımcı olsun

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    50 ??

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Arkadaslm ..Telekomdaki bir problemden kaynaklanabilir ..istersen bir telefon ac..ADsl arizaya numarayı hatırlamıyorum ..Bir oraya danış..arasıra oluyosa ..Pttden kaynaklaniyodur ..
    ha birde yanlis hatirlamiyorsam
    256likda en fazla indirim hizi 26 k..
    512 de 52 k...
    1024 de 124 k...
    2048 de 248 k...
    bunlar maximum ..İndirme hizi yani düşük de olabilir

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ok eywallah pcden kaynaklanmadıgından eminsin yane

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla adsl in numarası : 444 0 375

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    He baba he! Bizim annemiz değil telekomda... Sorunun nedeni ise telekom alayına fuck you!

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    inanmıcan ama 50 kps hızla indirmio bende... bende 40 kps ile indirsin die dua ediom rapid de tıklarken... dün akşam saat 20:00 da bi slayt indiriodum (1.1 Mb) abartısız 8 kps ile indirdi imanım gevredi valla....

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    50 yada 60 olması senin bağlantının öyle olduğu anlamına gelmez...

Karşı tarafın upload etti hızda download edebilirsin ancak.

Yani karşıtarafın anlık çıkışı 50 ilse daha yüksek bir rakam göremezsin orada...

Aynı anda coklu download yparsan o zaman son hıza ulaşabilirsin dene, yada bir download manageri kullan örneğin flashget gibi..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1022 Toplam Mesaj: 8