Download Programı (İstek)
-
Hocalar böle bildiğiniz bır rapid,hotlife vb. indirme prgramı felan var mı googlede felan arttırdım ındırdıklerım çalışmadı doğru düzdün bişe bulamadım
bir ara lınkı kopyalayınca kendı dırek ındırmeye başlıyodu bır prgrm vrdı öle bişey arıyorum elinde olan veya bıldıgı çalışan bır prgram varmı bıldıgınız türkçe olması tercıhımdır. -
cryload ı dene işe yarıyor
-
CryptLoad ya da jDownloader kullanabilirsin.
-
hajım onu ındırdımde çalıştıramadım hata verdı ve ındırtemedım yanı 1.1.8 denedim
-
BlackStorm bunu yazdı:
-----------------------------
CryptLoad ya da jDownloader kullanabilirsin.
jDownloader bunu denıyelım bakalım birde -
Hocam. JDownloader diyorum başka bişey demiyorum. Bi gecede alışırsın, müptelası olursun. Şiir bile yazarım o program için yemin ediyorum :D
-
eyw hajım ındır bakalım guzel bişeye benzıyo saolun :)
-
internet download manager ;
*bir siteden video izlerken sağ üst köşede bu video dosyasını indir adlı link çıkar
bunun kötü yanı ise video yu çevirerek(convert ederek) indirememizdir.genelde bu video dosyaları flv olarak iner
nadiren mpeg veya mp4 uzantılı video dosyaları inebilir.Bu uzantıları değiştirme kararı alırsan total video converter öneririm.flv dosyası kullanmak istersen internet download manager sitesinde flv player bulabilirsin
fakat bu flv playerin de bir kötü yanı var win 7 desteklemez.win 7 yüklü ise google windows 7 swf&flv player yazarak
bulabilirsin.
*rapid hotfile gibi sitelerde bekleme süresi dolduğunda otomatik idm ile indirmeyi başlat linki çıkar.
*nereye indireceğini seçebilirsin.
*indirme taktiği ise dosyayı 7 ayrı parta bölerek aynı anda indirip geriye birleştirmektir
fakat bunun da bir kötü yanı var bazı dosyaları indirirken partlara bölmeden indirmektedir.
ama buna rağmen indirme hızındaki değişikliği farkedersiniz.
*son olarak bir kötü yanı da nadiren bazı dosyaları indirememesidir.Mesela hala devam ediyor mu bilmiyorum
msn programını normalinden daha yavaş indirmesidir.
bana sorarsan idm indir faydasını görürsün indiremezse herhangi bir dosyayı sil işini bitir lazım olunca geri yükle
ama bunlarla ugrasamam diyor isen Jdownloader
-
easy4me bunu yazdı:
Hocam. JDownloader diyorum başka bişey demiyorum. Bi gecede alışırsın, müptelası olursun. Şiir bile yazarım o program için yemin ediyorum :D
-----------------------------J ale Lale bahane
D erdime dermansın internet aleminde
O kadar çok mutluyum ki seninle
W indowsumun yüzü güldü sayende
N e fark eder işletim sisteminin tipi
L unix mac ve benzeri
O lmaz sistem ayrımın
A şığınım oyle kalacağım
D ownload um sayende hızlı
E ksiksiz indirirsin partları
R akipsiz jdownloader'ın işte budur farkı...
;)