folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Download Sitelerindeki Sacmalık

Download Sitelerindeki Sacmalık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya arkadaslar kıl oldum böle bişey yok ya.Bişey arıyorum mesela atıyorum fireworks 8 indiricem.Bir ton site cıkıyor.Adamlar fireworksu kendi hostların atmamıslar indire basınca adobenın sitesine yönlendiriyor.Adobede kaldırmıs linki.Öle bakıyoz.Forumlarda rapid bulduklarımda zaten rapid sagolsun indiremiyoruz.Bu adamlar ziyaretci gelsin diye sunu yapınca küfür edesim geliyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

hit için yapıyorlar adamların mantalitesi şu zafere giden yolda herşey mübahtır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

3 yıldır böle şeylerle uğraşmıyorum.Torrent sayesinden direkt down :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

torpedo_XL bunu yazdı:

3 yıldır böle şeylerle uğraşmıyorum.Torrent sayesinden direkt down :D.

bende merak ediyorum o isi ama cok yavas indiriyor hocam kazaa zamaninda bayagi ugrasmistim

rapidshare'den 7.000'le cekebiliyorum suan, torrentle 1.000'le gelse kafi. ben birsey upload etmeden bu hizda indirebilirmiyim ?

İndirebilirsin tabii.Gerekli ayarlamaları yaparsan bağlantı hızını sonuna kadar zorlarsın.Gerekli ayarlar ise en önemlisi port açmak.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen dua et sana linki weriyor bazıları da reklama tıkla sonra indir diyo tıklıyon sonra yine reklama tıkla diyor kopuyom bu masterlara ya :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

link gizleme olayına hiç girmiyoruz zaten

DOM..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:

link gizleme olayına hiç girmiyoruz zaten

Konuyu görebilmen için cevap yazman bile gerekebilir :D

!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ya bizde zamanında site sahibi olduk sitede bişeyler paylastık ama hit olsun diye böle salaklıklar yapmadık :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

ya bizde zamanında site sahibi olduk sitede bişeyler paylastık ama hit olsun diye böle salaklıklar yapmadık :)

hocam devir bot devri herkes bot ile asılıyo

DOM..
Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 9