Download Sitesi (Link Paylaşarak)
-
Bir download sitesi açmak istiyorum...
//
Sadece bc.vc aracılıgıyla lınk verıp yönlendırme yapıcam , amac bc.vc den link kasmak ...
Nasıl birsey yapabilirim???
Download yaptırmak ıstedıklerım ANDROID OYUN ve ANDROID UYGULAMA yanı genelde .apk uygulamaları ...
www.apkindir.in diye de bir site'm var , siteyi ben kurmadım bir arkadastan rica etmıstım yapmıstı ama sımdı gıremıyorum da :D
ADMİN (www.apkindir.in/admin) BOMBA ... Ne yanıt verıyor , ne acılıyor ... -
Anladığım kadarıyla hocam senin istediğin sen siteye link eklerken otomatik olarak link kısaltma servisinden linki kısaltıp koyacak doğru mu anladım acaba ? Eğer doğruysa bunu yapan eklentiler var ancak tüm sitedeki linkler kısaltıyo o yüzden senin işine yaramaz. Php coderlardan birisine 50-100e yazdırabilirsin bu istediğin eklentiyi. Eklenti sadece sayfalardaki sadece belli bir alandaki linkleri kısaltacak şekilde ayarlanır. Eklentiye link kısaltma servisinin user-pass bilgilerini girersin. Bu kadar bu iş :)
-
interfector bunu yazdı
Anladığım kadarıyla hocam senin istediğin sen siteye link eklerken otomatik olarak link kısaltma servisinden linki kısaltıp koyacak doğru mu anladım acaba ? Eğer doğruysa bunu yapan eklentiler var ancak tüm sitedeki linkler kısaltıyo o yüzden senin işine yaramaz. Php coderlardan birisine 50-100e yazdırabilirsin bu istediğin eklentiyi. Eklenti sadece sayfalardaki sadece belli bir alandaki linkleri kısaltacak şekilde ayarlanır. Eklentiye link kısaltma servisinin user-pass bilgilerini girersin. Bu kadar bu iş :)
Hocam Örnek var mı?
// -
ad.fly istersen skype gel (daft117)
toplu link dönüştürme
YekteranBaymedir tarafından 26/Kas/13 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir tane blog açarsın benim gibi haftada 10 $ dolar cukkalarsın abi.http://generalmobilediscovery.blogspot.com/ tabi alanadınında etkisi var.Google'da ilk sıralarda çıkıyorum. :)
mkyb tarafından 26/Kas/13 19:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
ad.fly istersen skype gel (daft117)
toplu link dönüştürme
Hocam PM
// -
http://forum.minecraftturk.com/
hocam dediğin olay bu sitede var, çoluk çocuk sürekli linklere tıklayınca paranın dibine vuruyolar. site boktan yöneticiler boktan(bi ara mod oldum), farklı bişiler yapsak ayakta tutabiliriz belki, konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bi mc forumu mu açsak. var mı forum olaylarında bilgisi olan, ilk zamanlar ne kadar masrafı olur, ne kadar zamanda para kazandırmaya başlar, bi de ilgilenecek adam lazım, çoluk çocuk ağırlıklı olduğu için biraz sıkıntı olabilir.
-
hsyN bunu yazdı
hocam dediğin olay bu sitede var, çoluk çocuk sürekli linklere tıklayınca paranın dibine vuruyolar. site boktan yöneticiler boktan(bi ara mod oldum), farklı bişiler yapsak ayakta tutabiliriz belki, konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bi mc forumu mu açsak. var mı forum olaylarında bilgisi olan, ilk zamanlar ne kadar masrafı olur, ne kadar zamanda para kazandırmaya başlar, bi de ilgilenecek adam lazım, çoluk çocuk ağırlıklı olduğu için biraz sıkıntı olabilir.
maliyet olarak domain + host aldığın yere göre değişir.
aşağı yukara 30-40 lira civarı genelde (daha ucuza da bulursun tabi ki özelliklerine ve firmaya göre )
-
Daft bunu yazdıhsyN bunu yazdı
maliyet olarak domain + host aldığın yere göre değişir.
aşağı yukara 30-40 lira civarı genelde (daha ucuza da bulursun tabi ki özelliklerine ve firmaya göre )
çok iyiymiş yalnız, site açıp serverlara da girip reklam yaparsam bişiler yapabilirim sanki. önce bi araştırıyım iyice de
-
kodlarla oluyo. belirttiğin url kalıbını kısaltıyo.