folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Download Yapmıyor..

Download Yapmıyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

envoytr nickli arkadaşın sorunu  :      " Evime yeni internet bağlattım.. Speedtest'de bağlanır bağlanmaz denedim Download hızını 10mbit gösterdi. Şimdi tekrar deniyorum ordan da download   yapmıyor.. Ne yapabilirim neden kaynaklanır bu sorun?"

Msn ve web sayfaları açılıyormuş ama birşey indirmek istediğinde inmiyormuş Kulağa Mantıksız geliyor ama öle =I 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    envoytr
    envoytr's avatar
    Erkek

Nevet, ben başlık naçamadım. :P Neden bilmiyorum, lakin ihtiyacım vardır. :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:
    -----------------------------

envoytr nickli arkadaşın sorunu  :      " Evime yeni internet bağlattım.. Speedtest'de bağlanır bağlanmaz denedim Download hızını 10mbit gösterdi. Şimdi tekrar deniyorum ordan da download   yapmıyor.. Ne yapabilirim neden kaynaklanır bu sorun?"

Msn ve web sayfaları açılıyormuş ama birşey indirmek istediğinde inmiyormuş Kulağa Mantıksız geliyor ama öle =I 

Bir gün filan beklesin veya bir modeme bak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    envoytr
    envoytr's avatar
    Erkek

Modemle alakası olduğunu sanmıyorum yeni resetledim kendi elimle yapılandırdım. Bide ilk kurdum google'ı açtım, daha sonra hemen speedtest'e bağlandım hızını test ettim 10mbit Download, 1mbit upload gördü.. Sonra birde rapid'den deneyim dedim, server'a bağlanmadı. Microsoft'dan denedim, olmadı. Sorun nerde bilmiyorum, modemi falan da kapadım açtım fakat bi sonuç çıkmadı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

envoytr bunu yazdı:

Modemle alakası olduğunu sanmıyorum yeni resetledim kendi elimle yapılandırdım. Bide ilk kurdum google'ı açtım, daha sonra hemen speedtest'e bağlandım hızını test ettim 10mbit Download, 1mbit upload gördü.. Sonra birde rapid'den deneyim dedim, server'a bağlanmadı. Microsoft'dan denedim, olmadı. Sorun nerde bilmiyorum, modemi falan da kapadım açtım fakat bi sonuç çıkmadı.

Bende böyle bişey olmuştu ama speed teste filan girmedim 1 gün sonra geçmişti hatta 2 kere oldu. Olmazsa çağır bir netçini yapsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    envoytr
    envoytr's avatar
    Erkek

Kendim bilgisayarcıda falan çalıştım, mesleğim bunun üzerine bile diyebilirim. Baya araştırdım ama bulamadım ya :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

envoytr bunu yazdı:

Kendim bilgisayarcıda falan çalıştım, mesleğim bunun üzerine bile diyebilirim. Baya araştırdım ama bulamadım ya :S

Terzinin kendi söküğünü dikemediğini bi kez daha görmüş olduk:)

Toplam Hit: 1139 Toplam Mesaj: 7