D&R Bu Kitaplar 5 Tl Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek

Bende nette denk geldim D&R da kampanya varmış ne kadar sürer ne zaman başladı bilmiyorum.Belki istediğiniz aradığınız kitaplar vardır.

http://www.dr.com.tr/Kataloglar_/Bu-Kitaplar-5-TL/2082/0?utm_source=Mailing&utm_medium=NCR&utm_campaign=Etic_180515KitapBuKitaplar5TL 

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Sadece internet alışverişi mi yoksa mağazadan da alabiliyor muyuz? 

Elde kalan kitapların stoklarını eritmek için yapmışlar belli ki. Ne zaman D&R'a gitsem ya indirimde ya da çokça bulunan kitaplar indirime girmiş. Zaten pek çoğu kültür endüstrisi ürünü popüler yapıtlar. Ama birkaç tane gözüme kestirdiğim kitapta yok değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Sadece internet alışverişi mi yoksa mağazadan da alabiliyor muyuz? 

Elde kalan kitapların stoklarını eritmek için yapmışlar belli ki. Ne zaman D&R'a gitsem ya indirimde ya da çokça bulunan kitaplar indirime girmiş. Zaten pek çoğu kültür endüstrisi ürünü popüler yapıtlar. Ama birkaç tane gözüme kestirdiğim kitapta yok değil.

Benimde bir bilgim yok hocam benim almak istediğim bikaç tane kitap var normalde vericeğimin yarısından az bi para ödemiş olucam stok falan beni ilgilendirmez işime geliyomu geliyo :)

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

uzun süredir var. ilknokta.com da da var ithakinin bazı kitapları

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

http://www.dr.com.tr/Kitap/Yalnizca-Eglenmek-Icin/David-Diamond/Edebiyat/Dunya-Gunluk-Ani/urunno=0000000185440 bitirmeyin ben de alacağım. 10. sayfada edebiyatçıların hayatı anlatılıyor bir de o var

Toplam Hit: 1434 Toplam Mesaj: 5