D&R Bu Kitaplar 5 Tl Kampanyası
-
Bende nette denk geldim D&R da kampanya varmış ne kadar sürer ne zaman başladı bilmiyorum.Belki istediğiniz aradığınız kitaplar vardır.
-
Sadece internet alışverişi mi yoksa mağazadan da alabiliyor muyuz?
Elde kalan kitapların stoklarını eritmek için yapmışlar belli ki. Ne zaman D&R'a gitsem ya indirimde ya da çokça bulunan kitaplar indirime girmiş. Zaten pek çoğu kültür endüstrisi ürünü popüler yapıtlar. Ama birkaç tane gözüme kestirdiğim kitapta yok değil.
-
Austen bunu yazdı
Sadece internet alışverişi mi yoksa mağazadan da alabiliyor muyuz?
Elde kalan kitapların stoklarını eritmek için yapmışlar belli ki. Ne zaman D&R'a gitsem ya indirimde ya da çokça bulunan kitaplar indirime girmiş. Zaten pek çoğu kültür endüstrisi ürünü popüler yapıtlar. Ama birkaç tane gözüme kestirdiğim kitapta yok değil.
Benimde bir bilgim yok hocam benim almak istediğim bikaç tane kitap var normalde vericeğimin yarısından az bi para ödemiş olucam stok falan beni ilgilendirmez işime geliyomu geliyo :)
-
uzun süredir var. ilknokta.com da da var ithakinin bazı kitapları
-
http://www.dr.com.tr/Kitap/Yalnizca-Eglenmek-Icin/David-Diamond/Edebiyat/Dunya-Gunluk-Ani/urunno=0000000185440 bitirmeyin ben de alacağım. 10. sayfada edebiyatçıların hayatı anlatılıyor bir de o var