D&R İnternet Sitesi Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Bazı kitaplar kitapyurdunda, idefixte falan satışta değil gözüyor ama dr'de satışta gözüküyor.   Bu dr kitapları mağazalardan mı getirtiyor? Yani mağazalardaki stoğu mu gösteriyor?

Veya şöyle sorayım, ben bir kitap sipariş ettiğimde diyarbakırdaki mağazada var diyelim, bana kitabı diyarbakırdan kargolama gibi bir şey mi oluyor?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

olmayan kitaplar çeşitli illerdeki mağazaların stoklarından tedarik edilebiliyor diye biliyorum. benimde çok absürd isteklerime yanıt verebilmişlerdi oradan buradan toplayarak.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı

olmayan kitaplar çeşitli illerdeki mağazaların stoklarından tedarik edilebiliyor diye biliyorum. benimde çok absürd isteklerime yanıt verebilmişlerdi oradan buradan toplayarak.

absürd derken hocam?

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

internet üzerinden yaptığın bütün siparişler istanbuldan zurnanın zırt dediği bi yerden gelir tarayıcım olsa bi fişi taratır gösterirdim :|

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    oturuyorum bunu yazdı

internet üzerinden yaptığın bütün siparişler istanbuldan zurnanın zırt dediği bi yerden gelir tarayıcım olsa bi fişi taratır gösterirdim :|

seninki öyle gelmiş olabilir de hepsi öyle mi yani?

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    oturuyorum bunu yazdı

kitaplığımı D&R dan doldurdum hepsi böyle geldi 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    oturuyorum bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı
    oturuyorum bunu yazdı

kitaplığımı D&R dan doldurdum hepsi böyle geldi 

belki de önce istanbula yolluyorlardır kim bilir.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

yok hocam benim bildiğim sitenin stokları ayrı, mağazaların stokları bağlantılı. bir mağazaya gittiğinde bilgisayardan diğer mağazalardaki kitaplarda gözüküyor. ama sonuçta hepsi d&r, sitenin stokları bittiğinde diğer mağazalarda varsa sitede de var gösteriyor olabilirler.

g2k tarafından 14/Ağu/12 02:14 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ayrıdır onlar. raftaki kitabı gösterse karışır ortalık. tam sen satın aldın, o esnada raftan da alındı diyelim ne olacak? olmaz olmaz dememek lazım bazı kitaplar gerçekten çok zor bulunuyor. birkaç kere başıma geldi. aradığım kitaplar genelde az veya çok satan olduğundan iki halükarda da rafta olmuyor. o zaman diyorlar istanbuldan getirtcez depodan.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ayrı aynı değil. geçen aylarda bayağı kitap almıştım. bi kitap ellerinde yoktu ki dr mağazasında görmüştüm. herneyse mail attım kitaplardan birkaçı hediye diye. sağolsunlar geç temin ettiklerini sonradan yollayıp iki seferde yolladılar. ayrıca kampanyalar dışında idefix,kitapyurdu vs. en iyi fiyatı veren sitedir.

Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 10