Dr Web Cd De Sorun Mu Var Acaba
-
yeni leptop aldım. yükleyemedim antivirüsü, bilgsayarcıya gittim cd de sorun var dedi, acaba tahribattan bir müirt yardımcı olabilirmi nasıl yüklerim acaba...
-
oyle bi antivirus mu var ?
hoca avira'nin free edition'u gayet guzel olmazsa avg var hic duymadigin enteresan seylere yonelme bi yarari olmaz.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca avira'nin free edition'u gayet guzel olmazsa avg var hic duymadigin enteresan seylere yonelme bi yarari olmaz.
ok sağol arkadaşım :) indiriyorum hemen -
CD'de sorun varsa nasıl yüklemeyi düşünüyorsun? Eğer orada text dosyasında serial vs varsa, internetten indir programı öyle yap. Ya da https://support.drweb.com/support_wizard/?lng=en
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------:D www.free-av.com
avira güzeldir hocam..
-
flybatwin bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
ok sağol arkadaşım :) indiriyorum hemenDur lan dur. Ben dr web gibi bir antivirus görmedim. Benim kullandığım sürümde firewall yoktu. Kaspersky'den daha iyi virus tespit ettiğini söyleyebilirim. 2009'un en iyi 3 güvenlik yazılımından biri olması lazım. Şimdikilerde firewall da var galiba. İnternette keyi çok fazla bulunamadığı için kullanılmıyor. Eğer orijinali varsa kullan derim.