

D&R.Com.Tr Den Gelen Hatalı Ürünü D&R Mağazasından Değişimi Mümkün Mü ?
-
Merhaba, d&r ın internet sitesinden aldığım ürün yanlış renkte gelmiş bende farkında olmadan kargoyu teslim aldım. yani tutanak tutturmadım. ambalajınıda hiç açmadım. değişimini herhangi bir d&r mağazasından yapmam mümkün mü ? Bir çalışan çok çok önceden internet ile mağazanın çok farklı olduklarını söylemişti fakat beni yollamaya çalışmışta olabilir. Hiç böyle bir değişim gerçekleştiren var mı aranızda ?
müşteri hizmetlerine sor diyeceksiniz malasef şuan telefonu açmıyorlar ve yarın sabah değişimi yapmam gerektiğinden soruyorum.
-
Hangi kargodan aldın bilmiyorum. ama bende kargo çalışanıyım. Yapacağın işlemi anlatayım. Öncelikle tutanak tuttursanda boş olur bunu bil. yapacağın işlem aldığın site ile irtibata geç ürünü yanlış göndermişsiniz de faturasını falan kontrol et değişim istediğini söyle daha sonra hangi kargodan aldıysan oraya git. geldiği yere gönder de :) takibi için fatura numarası al. internetten takip et ellerine ulaştığında yenisini tekrar hatırlat sana dönüş yapınca kargo takip nosunu al öyle kargo şubesine git.
-
vatan bilgisayar ın internet sitesinden aldığım, açtığım hatta 3-4 saat kullandığım ürünü bana en yakın vatan mağazasına gidip değişimini yapmıştım. D&R ın sorun çıkartacağını sanmam.
-
faturayla git dene. olmazsa kargoyla yolla parayı verme ama onlar veriyor bu gibi durumlarda