Dream Box Alıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    arkadaşlar dream box alıcam bu konuda bilgisi olan kullanan varmı dünya liglerinin maçlarını izlemek için alıcam hangi uyduda çıkar bunlar yazılım derdi varmıdır server diye bişey duydum bu nedir kalitelisi nasıl anlaşılır bu konularda aydınlatırmısınız 

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta
    wegeta's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dreambox alıyorsan paylaşım yapıcak sağlam bi server bulmalısın yoksa bi işe yaramaz

ölüm seni yanıltmasın...bir düşün yaşayanları alnını korkusuzca kaldır kimin yanındasın,yerin neresi ve senin en çaresiz anında tek silahın nedir? :CHE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    bortecine357 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar dream box alıcam bu konuda bilgisi olan kullanan varmı dünya liglerinin maçlarını izlemek için alıcam hangi uyduda çıkar bunlar yazılım derdi varmıdır server diye bişey duydum bu nedir kalitelisi nasıl anlaşılır bu konularda aydınlatırmısınız 
    -----------------------------
    kardesım  500 alıcaksın.piyasa değeri en son 250 tl falandı.ondan sonra bi tane kart alıcaksın şifreli kanal kartı ama ne oldugu farketmes almanlar olur italyanlar olur.ondan sonra o kartı paylasıma vericen yani sanal bi havuz düşün o kartı oraya verip orda toplanan kartları alıcaksın.eutelsat ve hodbird uydularında tüm maçları ve digitürk maçlarını izleebileceksin ayrıca movimax lar tcell saloblar dahil.şöle yani ne kadar cok canak varsa o kadar kanal alırsın kardes.bizde 7000 tane kanal var.izleyemediğimiz kanal yok :D

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 1028 Toplam Mesaj: 3