Dreamspark Ve BSA
-
selamlar
bsa dalgasına çalıştığım yerde lisanssız bişey kullanamıyorum, gelip denetliyolarmış bilmemneymiş
bilgisayarımda vista home premium var sürekli donuyo monuyo a. koduum
bu dreamspark taki server 2008 i indirip kursam şirket bilgisayarına lisansı ihlal etmiş olurmuyum? yada windows 8 i falan kursam
lisans şeysini okudum dreamsparktaki ama bunla ilgili pek bişey bahsetmemiş sanırım zaten çok uzun bi halt anlamadım yani
bilgisi olan arkadaşlar varmı ?
-
dreamspark eğitim için veriyor bunları ama sen iş hayatında kullanmak istiyorsun o yüzden sıkınyı çıkabilir. daha önce burada bir konu açtım. spark nickli arkadaş bizspark diye bir şey tavsiye etmişti. işine gelebilir bu şekil bir şey.
-
edit.
OttomanSlap tarafından 08/Eki/12 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
ticari kullanamazsin
-
ben bitane bilgisayar aldırsam kendime, faturasını kendi adıma kestirsem onda kaçak göçek herboku kullansam. bsa geldiğinde bu benim kişisel bilgisayarım facebooka girmek için evden getirdim diyip kilitlesem olurmu?bitlocker la şifrelerim bide sittin sene açamazlar
-
dreamspark tan indirdiğin yazılımları kendi akademik işlerin için kullanabilirsin. ama adama sen bu benim kişisel bilgisayarım dersen adam sana aç göster deme şansı yok. arama izni olması lazım. yok savcılıktan iznimiz vs var derse. o izin senle alakalı değildir. yine göstermeyebilirsin. ama oldu da bi şekilde şirkete ait bişeyler görürlerse ancurunuzu öperler :D
senin amele şirkette msisdn üyesi olsun ak. 3 kuruşun hesabını mı yapıyor ancurlar.