Dreamspark Ve BSA

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

selamlar

bsa dalgasına çalıştığım yerde lisanssız bişey kullanamıyorum, gelip denetliyolarmış bilmemneymiş

bilgisayarımda vista home premium var sürekli donuyo monuyo a. koduum

bu dreamspark taki server 2008 i indirip kursam şirket bilgisayarına lisansı ihlal etmiş olurmuyum? yada windows 8 i falan kursam

lisans şeysini okudum dreamsparktaki ama bunla ilgili pek bişey bahsetmemiş sanırım zaten çok uzun bi halt anlamadım yani

bilgisi olan arkadaşlar varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

dreamspark eğitim için veriyor bunları ama sen iş hayatında kullanmak istiyorsun o yüzden sıkınyı çıkabilir. daha önce burada bir konu açtım. spark nickli arkadaş bizspark diye bir şey tavsiye etmişti. işine gelebilir bu şekil bir şey.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

edit.

OttomanSlap tarafından 08/Eki/12 13:15 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ticari kullanamazsin

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

ben bitane bilgisayar aldırsam kendime, faturasını kendi adıma kestirsem onda kaçak göçek herboku kullansam. bsa geldiğinde bu benim kişisel bilgisayarım facebooka girmek için evden getirdim diyip kilitlesem olurmu?bitlocker la şifrelerim bide sittin sene açamazlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

dreamspark tan indirdiğin yazılımları kendi akademik işlerin için kullanabilirsin. ama adama sen bu benim kişisel bilgisayarım dersen adam sana aç göster deme şansı yok. arama izni olması lazım. yok savcılıktan iznimiz vs var derse. o izin senle alakalı değildir. yine göstermeyebilirsin. ama oldu da bi şekilde şirkete ait bişeyler görürlerse ancurunuzu öperler :D

senin amele şirkette msisdn üyesi olsun ak. 3 kuruşun hesabını mı yapıyor ancurlar.

ftw
Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 6