Dreamweaver 8

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yarın arkadaşlarımın sınavı warda acilnden link lazım mümkünse :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    arkadaşım konu başlıgını düzgün açarsan daha cabuk yardım alabilirsin Dreamweaver 8 İstek yazarsan adam girer yardım eder ama yok sadece Dreamweaver 8 yazarsan belki adam link veriodur die zaten bende var deyip girmez bile neyse konuyu dagıtmıyım senin için dedim ben

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dw cs4 demiyor.DW 8 bende var ama bilgisayarimda degil haricideydi.Oda babamda kaldi.Internette bulamazsin hepsi kaldirilmis.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    dw cs4 demiyor.DW 8 bende var ama bilgisayarimda degil haricideydi.Oda babamda kaldi.Internette bulamazsin hepsi kaldirilmis.

Aralarındaki fark nedir acaba? Öğrenmeyi düşünüyorum da bunları, Cs4 indirdim.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BiUyeOlamadim bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

dw 8 daha çok frontpage gibi html ağırlıklı tasarım programıdır. dw 4 ise gelişmiş yazılım dilleri olan php asp ve yardımcı programcıkları(pluginler*,ajax,aktivex denetimler...)algılar aynı zamanda yerel veya uzak host ve veritabanıyla eş zamanlı baglantı kurarak calısmanızı saglar.dw 8 i fazla incelemedim.bu ozelligini bilmiyorum.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

BiUyeOlamadim bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

Cs4 ü öneririm bir çok dil mevcut görsel eğitimini izleyip çok rahat yaparsın,

Eğitim Link: http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/Dreamweaver/index.html

--

Dreamweaver 8 için: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Dreamweaver&folderid=69613

Cagito ergo sum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Her ikinize de teşekkür ederim. İyi geceler.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
Toplam Hit: 1015 Toplam Mesaj: 8