Dreamweaver CS6 Dll Sorunu
-
Dreamweaveri çalıştırmaya çalıştığımda MSVCP100.dll hatası alıyorum, bu hatadan önce de MSVCR100.dll hatası veriyordu, onun dll dosyasını hallettim ama bunda yaptığım zaman olmuyor yine aynı hatayı veriyor, farklı farklı sitelerden denedim .dll dosyalarını yine yok. 2 gün öncesine kadar CSS kodluyordum tıkır tıkır çalışıyordu böyle birşey yoktu. Yardımcı olabilecek mürit/mürideler var mı?
Apolitik tarafından 31/Oca/16 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
İNdirmiş olduğun crack dosyasında iki tane dll dosyası olması lazım birisi 32 bit birisi 64 bit . hangisini kullandıysan tersini kullan dene bi de.
-
Visual c++ redistributable 2010 kaldırıp tekrardan kurarsan düzelmesi gerekir.
-
sezginari bunu yazdı
İNdirmiş olduğun crack dosyasında iki tane dll dosyası olması lazım birisi 32 bit birisi 64 bit . hangisini kullandıysan tersini kullan dene bi de.
Hocam crack setupla birlikte geliyordu aylardır kullanıyorum, 2 gün öncesine kadar bişi yoktu.
sakaleyn bunu yazdıVisual c++ redistributable 2010 kaldırıp tekrardan kurarsan düzelmesi gerekir.
Hoca kaldırdım olmadı ya, bende tüm serileri var sadece 10 u mu kaldırmam lazım hepsini mi? 10 u kaldırdım olmuyor. Aynı hata.
-
Tekrar kurmak lazım.
Linkteki paketi dene istersen. Tüm sürümleri günceller.
-
Hocam sen şunu indir yükle bi crack dosyasına düzelmesi lazım,
http://dosya.co/eq7vufpwhqdy/_ed_dll.rar.html
içinde hem 32 bit için hemde 64 bit için amtlib.dll dosyası var.
-
Eyvallah hocalar denediğiniz herşeyi yaptım ama olmadı. Ben de yapıcak bişi yok dedim aradım taradım eski setup dosyasını yeniden buldum, kaldırıp kurdum. Çalışıyor şuan. Sistem dosyaları vesayre silinmiş olabilir belki de.