Dreamweaver CS6 Dll Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Dreamweaveri çalıştırmaya çalıştığımda MSVCP100.dll hatası alıyorum, bu hatadan önce de MSVCR100.dll hatası veriyordu, onun dll dosyasını hallettim ama bunda yaptığım zaman olmuyor yine aynı hatayı veriyor, farklı farklı sitelerden denedim .dll dosyalarını yine yok. 2 gün öncesine kadar CSS kodluyordum tıkır tıkır çalışıyordu böyle birşey yoktu. Yardımcı olabilecek mürit/mürideler var mı?

Apolitik tarafından 31/Oca/16 15:31 tarihinde düzenlenmiştir

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

İNdirmiş olduğun crack dosyasında iki tane dll dosyası olması lazım birisi 32 bit birisi 64 bit . hangisini kullandıysan tersini kullan dene bi de.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

Visual c++ redistributable 2010 kaldırıp tekrardan kurarsan düzelmesi gerekir.

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

İNdirmiş olduğun crack dosyasında iki tane dll dosyası olması lazım birisi 32 bit birisi 64 bit . hangisini kullandıysan tersini kullan dene bi de.

Hocam crack setupla birlikte geliyordu aylardır kullanıyorum, 2 gün öncesine kadar bişi yoktu.

sakaleyn bunu yazdı

Visual c++ redistributable 2010 kaldırıp tekrardan kurarsan düzelmesi gerekir.

Hoca kaldırdım olmadı ya, bende tüm serileri var sadece 10 u mu kaldırmam lazım hepsini mi? 10 u kaldırdım olmuyor. Aynı hata.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

Tekrar kurmak lazım.

Linkteki paketi dene istersen. Tüm sürümleri günceller.

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Hocam sen şunu indir yükle bi crack dosyasına düzelmesi lazım,

http://dosya.co/eq7vufpwhqdy/_ed_dll.rar.html

içinde hem 32 bit için hemde 64 bit için amtlib.dll dosyası var.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Eyvallah hocalar denediğiniz herşeyi yaptım ama olmadı. Ben de yapıcak bişi yok dedim aradım taradım eski setup dosyasını yeniden buldum, kaldırıp kurdum. Çalışıyor şuan. Sistem dosyaları vesayre silinmiş olabilir belki de.

Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 7
dreamweaver .dll hatası