folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Dreamweaver Da Takıldım.Bakarsanız Sevinirim,Dünyalar Benim Olur..!

Dreamweaver Da Takıldım.Bakarsanız Sevinirim,Dünyalar Benim Olur..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bu Dreamweaver da sizden almış olduğum müzik ekleme kodunu ( <bgsound src="UZANTI VE ŞARKI.mp3"> ekledim ana sayfaya Fakat sadece ana sayfada çalıyor munu tüm siteyi gezerken nasıl sürmesini (kesilmeden) sağlıyabilirim (NOT: site internet e yerleştirilmicek , ödev olarak hazırlandı ,bilgisayarda kalıcak) 

2. olarak siteye "projects" isimli bir buton koydum ve üzerine gelince altında küçük bir pencere açılıyor (örnek: tahribattaki "bölümler" başlığı gibi) fakat mouse u seçili alandan kaydırınca o kapanıyor ve altında açılan yere ulaşamıyorum . birde o açılan yerde yine butonlar var ("bölümler" başlığı altındaki "anasayfa" , "bilgi bankası"gibi) tıklayınca başka sayfaya gidiyor ama o pencere açık olmadığı  zaman onların yerinde yine bir seçili,tıklanabilir bir alan oluyor..Bunu nasıl çozebilirim..

lütfen yardım edin,TEŞEKKÜRLER..

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

birde xxx@yyy.com mail adresine link verdim ama buna tıklatınca nasıl outlook express açılacak?

..Çok mu sordum  

Çok Teşekkürler.

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1- mp3un surekli calmasini saglamak icin frame kullanabilirsin. index.html'ye mp3 koyarsin diger sayfalari da index.html icinde frame ile gosterirsin

2- tam anlayamadim ne yapmak istediini

3- tiklayan ki$i outlook kullaniosa otomatik olarak acilacaktir ztn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aradan cok zaman gecmis ama embed src="muzigin adresi" loop="1" autostart="1" hide="1" ( hide i 0 da yapabilirsin sen bilirsin eger adamlar muzigi durdurabilsin istiyosan hide i 0 yap ) bunu body kismina kopyala ( tum sayfalara kopyalaman lazim ) Biliyorum konu eski ama soyliyim baska bi bakan olur diye cvp yazdim..
Toplam Hit: 977 Toplam Mesaj: 4