Dreamweaver Da Takıldım.Bakarsanız Sevinirim,Dünyalar Benim Olur..!
-
Merhaba arkadaşlar bu Dreamweaver da sizden almış olduğum müzik ekleme kodunu ( <bgsound src="UZANTI VE ŞARKI.mp3"> ekledim ana sayfaya Fakat sadece ana sayfada çalıyor munu tüm siteyi gezerken nasıl sürmesini (kesilmeden) sağlıyabilirim (NOT: site internet e yerleştirilmicek , ödev olarak hazırlandı ,bilgisayarda kalıcak)
2. olarak siteye "projects" isimli bir buton koydum ve üzerine gelince altında küçük bir pencere açılıyor (örnek: tahribattaki "bölümler" başlığı gibi) fakat mouse u seçili alandan kaydırınca o kapanıyor ve altında açılan yere ulaşamıyorum . birde o açılan yerde yine butonlar var ("bölümler" başlığı altındaki "anasayfa" , "bilgi bankası"gibi) tıklayınca başka sayfaya gidiyor ama o pencere açık olmadığı zaman onların yerinde yine bir seçili,tıklanabilir bir alan oluyor..Bunu nasıl çozebilirim..
lütfen yardım edin,TEŞEKKÜRLER..
-
birde xxx@yyy.com mail adresine link verdim ama buna tıklatınca nasıl outlook express açılacak?
..Çok mu sordum
Çok Teşekkürler.
-
1- mp3un surekli calmasini saglamak icin frame kullanabilirsin. index.html'ye mp3 koyarsin diger sayfalari da index.html icinde frame ile gosterirsin
2- tam anlayamadim ne yapmak istediini
3- tiklayan ki$i outlook kullaniosa otomatik olarak acilacaktir ztn. -
aradan cok zaman gecmis ama embed src="muzigin adresi" loop="1" autostart="1" hide="1" ( hide i 0 da yapabilirsin sen bilirsin eger adamlar muzigi durdurabilsin istiyosan hide i 0 yap ) bunu body kismina kopyala ( tum sayfalara kopyalaman lazim ) Biliyorum konu eski ama soyliyim baska bi bakan olur diye cvp yazdim..