folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Dreamweaver MX 2004 Görsek Türkçe Eğitim Seti

Dreamweaver MX 2004 Görsek Türkçe Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    bu hangi dreamweaver egitim seti görsel egitimin ve bi iki yerin daha var bende bu arasında yoksa indiricemde

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    valla bilmiyorum hocam şuan bende indiriyorum mdvb gibi bir formattaymış baktım onları çevittiricem şimdi.biraz bakayım güzelse tavsiye ederim.bekle sen..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    güzele benziyor hocam real player yükle pc ne sonra da media player dan aç izle.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek
    sağol hoca belki indiririm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------
    güzele benziyor hocam real player yükle pc ne sonra da media player dan aç izle.
    -----------------------------

bsplayer ve klite codec yukle :) ayrıca bi screen alıp yayınlarsan sevinirim ? 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    media player ın screen i alınmaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    media playerin screeni alınmıyorsa bu insanlar filmlerin capslarını nasıl alıyor ozaman(bsplayer ile görüntü alabilirsin):)) herneyse indirip bi bakıyım

Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 8