Dr.Fuchs-Hani Biz Kardestik (Ceza Diss)
-
Dr.Fuchs-Hani biz Kardestik (Ceza Diss)
çok güzel bi diss çok severim hem fuchs u hemde bu diss i
http://dosyam.net/?id=lihpm3
buradan indirebilirsiiz ,indirmeden dinlemek isteyenler içinse
http://theturkler.com/video.asp
Dr.Fuchs-Hani biz Kardestik (Ceza Diss) başlığı altında youtube dan izleyebilirler ;)
iyi dinlemeler
-
hemen indiriyorum
-
hoja sarkı gercekten cok guzel ben onceden dinlemiştim bu sarkıyı...
ama soyle bişey var bu sarkı cok eski ve cezaya yazılmıs bi diss degil o zamanlar ceza ile kus degillerdi
...bende cok yerde gordum bu sarkıyı cezaya diss diye...ortamı germeye calısan kişilerin yaptıkları seyler bunlar..
saka maka da sozler cuk diye oturmuşş...
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------hoja sarkı gercekten cok guzel ben onceden dinlemiştim bu sarkıyı...
ama soyle bişey var bu sarkı cok eski ve cezaya yazılmıs bi diss degil o zamanlar ceza ile kus degillerdi
...bende cok yerde gordum bu sarkıyı cezaya diss diye...ortamı germeye calısan kişilerin yaptıkları seyler bunlar..
-----------------------------tahmin ettiğin kadar eski değil
ve cezaya atılan bi diss
nefretten ayrıldıktan sonra yazılmış olması gerekli
-
cezanın, fuksun, fuatın, sahtiyanın, aybenin amını sikyim ! emeğe saydı tabiki de görüşüm bu :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------hoja sarkı gercekten cok guzel ben onceden dinlemiştim bu sarkıyı...
-----------------------------tahmin ettiğin kadar eski değil
ve cezaya atılan bi diss
nefretten ayrıldıktan sonra yazılmış olması gerekli
-----------------------------
hoja sarkı nefret dagıldıktan sonra yazıldı.fuchs un ilk solo albumunden olsa gereko zamanlar ceza ile fuchs karar alıp yollarını ayırmıslardı ve herkes kendi solo albunu yaptı
ceza med ceziri fuchs huzur-n dream i cıkarttı....
ki bu sarkıdan sonra ceza ile fuchs yinede birbirleriyle feat yaptılar cezanın 2. albumundeki
Rudeboy adlı sarkıya sarkıya fuchs eşlik ediyo....