Drive Vaccine PC Restore Plus Kullanımı ?
-
Drive Vaccine PC Restore Plus kurdum. 6-7 gun sonra prg. eklemeleri yapacaktim.beceremedim.unistal yapip prg.mi sildim.bu se ferde win7
hata verdi.becremedim acmaz oldu.almış aldigim yedekle geri geldim.bu prg.işlem nasil yapilir.nasil devre dışı bırakıllır.pc den sorunsuz
nasıl kaldırılır.bu konuda bilgisi olanlar az anlatirmi.
-
kuran yokmu hiç
-
program içeriğinde General, restore settings, program settings adında 3 ana başlık var sag tarafta
bizi ilgilendiren dalga restore settings kısmı buraya tıklanıldığında açılan pencerede 1- restore baseline at restart yani diyorki her reset te pc açılırken bu programı yükledin andaki gibi açarım dpfreze mantığı 2-restore basseline at logoff yine aynı işlemi kapatırken yaparım bu polis baskını vsre de işe yarar :) diğer alt alta gidenler istersen belirli gün ve aralıkta saate gibi seçenekler gidiyor
ama en mühim kısım en sondaki disable restore yani pc ben isteyene kadar silme ne yüklersem yüklim kalsın oldu ki virüs bulaştı açılırken ben home tuşuna ard arda basarım restore basseline der pc ilk konuma getirrim yada istedim zaman restore settin den 1 i restore basseline yi seçer bir sonraki açılışta dümdüz ettirim
peki yükledik hep aynı yedeğimi resetten sonra getirir hayır bunun için en tepede update baseline var programı kurduktan sonra olaki ilave etmek istediklerimiz oldu istedimiz zamanda yükler update basaline der devam ederiz
programı kurarken c d sürücüsü gibi sistem nerde kurulu ise seçebilirsin yine kurulurken bi 10 15 mb programa verebilir bundan fazlasını sildirtebilirsin şifre koyabilirsin kurarken yahut kurduktan sonra program settings den simgesini kaldırabilirsin vs vsre baskaca özelliği kafe gibi şirket gibi çok pc li yere kurup aynı anda hepsine aynı programı yukeyıp update basaline yapabilirsin gibi ....
pc den sorunsuz kaldırma işlemi için açılırken home tusuna art artda basılır ve ununstal seçeneği tıklanır okadar
takıldın yerde sorabilirsin olmassa olmaz programımdır
ayrıca benimde tbt ailesinden isteğim bu programın güncel ful sürümüdür cünkü mevcut win 7 ve 8 de çalışmıyor :(
taekwondo tarafından 02/Haz/14 13:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Drive Vaccine Restore Plus Full
Deepfreeze benzeri ama çok daha pratik ve işlevsel sistem yedekleme programı. Bu sürüm win7-8'de maalesef çalışmıyor. Üst sürümler bulnabildiğinde eklenecek.
https://cloud.mail.ru/public/8b2a5d794df8/14-Drive%20Vaccine%20PC%20Restore%20Plus.rar
Drive Vaccine Restore Plus
Diğer sürümden farkı, İçinde Remote Management Console İçerir
https://cloud.mail.ru/public/7de7e2bfeccd/Drive%20Vaccine%20PC%20Restore%20Plus.rar
-
win7 64 bitde kurdum bende nasıl çalışıyor peki
-
pm den sonra gördüm burayı kusura kalma
bir ara denerim madem win7 ve 8 de çalışıyor diyosan ,
taekwondo tarafından 02/Haz/14 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
peki yükledik hep aynı yedeğimi resetten sonra getirir hayır bunun için en tepede update baseline var programı kurduktan sonra olaki ilave etmek istediklerimiz oldu istedimiz zamanda yükler update basaline der devam ederiz.
bu oldu güzel.
pc de bu
sansar55 tarafından 02/Haz/14 14:30 tarihinde düzenlenmiştir
-
taekwondo bunu yazdı
program içeriğinde General, restore settings, program settings adında 3 ana başlık var sag tarafta
bizi ilgilendiren dalga restore settings kısmı buraya tıklanıldığında açılan pencerede 1- restore baseline at restart yani diyorki her reset te pc açılırken bu programı yükledin andaki gibi açarım dpfreze mantığı 2-restore basseline at logoff yine aynı işlemi kapatırken yaparım bu polis baskını vsre de işe yarar :) diğer alt alta gidenler istersen belirli gün ve aralıkta saate gibi seçenekler gidiyor
ama en mühim kısım en sondaki disable restore yani pc ben isteyene kadar silme ne yüklersem yüklim kalsın oldu ki virüs bulaştı açılırken ben home tuşuna ard arda basarım restore basseline der pc ilk konuma getirrim yada istedim zaman restore settin den 1 i restore basseline yi seçer bir sonraki açılışta dümdüz ettirim
peki yükledik hep aynı yedeğimi resetten sonra getirir hayır bunun için en tepede update baseline var programı kurduktan sonra olaki ilave etmek istediklerimiz oldu istedimiz zamanda yükler update basaline der devam ederiz
programı kurarken c d sürücüsü gibi sistem nerde kurulu ise seçebilirsin yine kurulurken bi 10 15 mb programa verebilir bundan fazlasını sildirtebilirsin şifre koyabilirsin kurarken yahut kurduktan sonra program settings den simgesini kaldırabilirsin vs vsre baskaca özelliği kafe gibi şirket gibi çok pc li yere kurup aynı anda hepsine aynı programı yukeyıp update basaline yapabilirsin gibi ....
pc den sorunsuz kaldırma işlemi için açılırken home tusuna art artda basılır ve ununstal seçeneği tıklanır okadar
takıldın yerde sorabilirsin olmassa olmaz programımdır
ayrıca benimde tbt ailesinden isteğim bu programın güncel ful sürümüdür cünkü mevcut win 7 ve 8 de çalışmıyor :(
win7 64 bitte sorunsuz oldu.kullanmasıda tam ogrendim.kafam rahat şimdi.her ac akapada temiz bir bilgisayar