folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Drive Vaccine PC Restore Plus Kullanımı ?

Drive Vaccine PC Restore Plus Kullanımı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Drive Vaccine PC Restore Plus kurdum. 6-7 gun sonra prg. eklemeleri yapacaktim.beceremedim.unistal yapip prg.mi sildim.bu se ferde win7

hata verdi.becremedim acmaz oldu.almış aldigim yedekle geri geldim.bu prg.işlem nasil yapilir.nasil devre dışı bırakıllır.pc den sorunsuz

nasıl kaldırılır.bu konuda bilgisi olanlar az anlatirmi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

kuran yokmu hiç

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

program içeriğinde General, restore settings, program settings adında 3 ana başlık var sag tarafta

bizi ilgilendiren dalga restore settings kısmı buraya tıklanıldığında açılan pencerede 1- restore baseline at restart yani diyorki her reset te pc açılırken bu programı yükledin andaki gibi açarım dpfreze mantığı 2-restore basseline at logoff yine aynı işlemi kapatırken yaparım bu polis baskını vsre de işe yarar :) diğer alt alta gidenler istersen belirli gün ve aralıkta saate gibi seçenekler gidiyor 

ama en mühim kısım en sondaki disable restore yani pc ben isteyene kadar silme ne yüklersem yüklim kalsın oldu ki virüs bulaştı açılırken ben home tuşuna ard arda basarım restore basseline der pc ilk konuma getirrim yada istedim zaman restore settin den 1 i restore basseline yi seçer bir sonraki açılışta dümdüz ettirim 

peki yükledik hep aynı yedeğimi resetten sonra getirir hayır bunun için en tepede update baseline var programı kurduktan sonra olaki ilave etmek istediklerimiz oldu istedimiz zamanda yükler update basaline der devam ederiz

programı kurarken c d sürücüsü gibi sistem nerde kurulu ise seçebilirsin yine kurulurken bi 10 15 mb programa verebilir bundan fazlasını sildirtebilirsin  şifre koyabilirsin kurarken yahut kurduktan sonra program settings den simgesini kaldırabilirsin vs vsre baskaca özelliği kafe gibi şirket gibi çok pc li yere kurup aynı anda hepsine aynı programı yukeyıp update basaline yapabilirsin  gibi ....

pc den sorunsuz kaldırma işlemi için açılırken home tusuna art artda basılır ve ununstal seçeneği tıklanır okadar 

takıldın yerde sorabilirsin olmassa olmaz programımdır 

ayrıca benimde tbt ailesinden isteğim bu programın güncel ful sürümüdür cünkü mevcut win 7 ve 8 de çalışmıyor :(

taekwondo tarafından 02/Haz/14 13:46 tarihinde düzenlenmiştir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Drive Vaccine Restore Plus Full

Deepfreeze benzeri ama çok daha pratik ve işlevsel sistem yedekleme programı. Bu sürüm win7-8'de maalesef çalışmıyor. Üst sürümler bulnabildiğinde eklenecek.

https://cloud.mail.ru/public/8b2a5d794df8/14-Drive%20Vaccine%20PC%20Restore%20Plus.rar

Drive Vaccine Restore Plus

Diğer sürümden farkı, İçinde Remote Management Console İçerir

https://cloud.mail.ru/public/7de7e2bfeccd/Drive%20Vaccine%20PC%20Restore%20Plus.rar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

win7 64 bitde kurdum bende nasıl çalışıyor peki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

pm den sonra gördüm burayı kusura kalma 

bir ara denerim madem win7 ve 8 de çalışıyor diyosan ,  

taekwondo tarafından 02/Haz/14 14:23 tarihinde düzenlenmiştir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

peki yükledik hep aynı yedeğimi resetten sonra getirir hayır bunun için en tepede update baseline var programı kurduktan sonra olaki ilave etmek istediklerimiz oldu istedimiz zamanda yükler update basaline der devam ederiz.

bu oldu güzel.

pc de bu

sansar55 tarafından 02/Haz/14 14:30 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

program içeriğinde General, restore settings, program settings adında 3 ana başlık var sag tarafta

bizi ilgilendiren dalga restore settings kısmı buraya tıklanıldığında açılan pencerede 1- restore baseline at restart yani diyorki her reset te pc açılırken bu programı yükledin andaki gibi açarım dpfreze mantığı 2-restore basseline at logoff yine aynı işlemi kapatırken yaparım bu polis baskını vsre de işe yarar :) diğer alt alta gidenler istersen belirli gün ve aralıkta saate gibi seçenekler gidiyor 

ama en mühim kısım en sondaki disable restore yani pc ben isteyene kadar silme ne yüklersem yüklim kalsın oldu ki virüs bulaştı açılırken ben home tuşuna ard arda basarım restore basseline der pc ilk konuma getirrim yada istedim zaman restore settin den 1 i restore basseline yi seçer bir sonraki açılışta dümdüz ettirim 

peki yükledik hep aynı yedeğimi resetten sonra getirir hayır bunun için en tepede update baseline var programı kurduktan sonra olaki ilave etmek istediklerimiz oldu istedimiz zamanda yükler update basaline der devam ederiz

programı kurarken c d sürücüsü gibi sistem nerde kurulu ise seçebilirsin yine kurulurken bi 10 15 mb programa verebilir bundan fazlasını sildirtebilirsin  şifre koyabilirsin kurarken yahut kurduktan sonra program settings den simgesini kaldırabilirsin vs vsre baskaca özelliği kafe gibi şirket gibi çok pc li yere kurup aynı anda hepsine aynı programı yukeyıp update basaline yapabilirsin  gibi ....

pc den sorunsuz kaldırma işlemi için açılırken home tusuna art artda basılır ve ununstal seçeneği tıklanır okadar 

takıldın yerde sorabilirsin olmassa olmaz programımdır 

ayrıca benimde tbt ailesinden isteğim bu programın güncel ful sürümüdür cünkü mevcut win 7 ve 8 de çalışmıyor :(

win7 64 bitte sorunsuz oldu.kullanmasıda tam ogrendim.kafam rahat şimdi.her ac akapada temiz bir bilgisayar

Toplam Hit: 3534 Toplam Mesaj: 8