folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Drivelock Hdd Bay Password ???

Drivelock Hdd Bay Password ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perfect_BoY22
    Perfect_BoY22's avatar
    Erkek

selamlar arkadaşlar...

benim ;

hp compaq nx 7010 notebook bilgisayarım var. ve birden bire mavi ekran çıkarıp kapandı.

tekrar açtığımda ise...

ilk açılışta "DRİVELOCK HDD BAY PASSWORD" diye bir yazı çıkardı...

ne yaptıysam bir türlü açılmıyor. servise götürdüm ama onlar bile açamadı harddiske ulaşamamışlar...

içinde önemli bilgilerim oldugundan dolayı sonuna kadar da uğraşmayı düşünüyorum.Ama buraya da yazmak istedim belki sizlerin içinizden bilen veya bana yol gösterecek olan biri vardır diye...

ne diyorsunuz arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı ???

bilgisi olan varsa lütfen yazsın, bana yol göstersin....

içindeki bilgilerim çok önemli çünkü...

şimdiden teşekkürler Tahribat ailesi...

Perfect_BoY22
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    senin dediğin hatayı cd yada dvd sürücünün tam takılı olmamasından doalyı windows 2000 ve xp de öle bir hata veriyormuş.Burdaki video yu izle orda anlatıyo nasıl yapacağını http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/fastFaqLiteDocument?lc=en&cc=us&dlc=en&product=18703&docname=c00649956  eğer olmazsa yine başka bir laptopla optik sürücünü yada harddiskini değiştirerek dene birde

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

ilaç burda

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c00737398&jumpid=reg_R1002_USEN

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 2860 Toplam Mesaj: 3