Driver - Flash Sorunu
-
bende bi tane toshiba qosmio x300 var. geçen sene ikinci el olarak almıştım. ekran kartı 9800m gts
sorun şu : youtube tan video izlerken ekran donuyo tuhaf bi ses geliyo ve kitleniyo. aynı zamanda ses gelmeye devam ediyo. formatı attım, ve sadece ekran kartını değil herşeyin driverını güncelledim. ama bi türlü düzelmedi. yaklaşık 8 aydır babamın ofisinde durdu. ozamanlar 1-2 kere olmuştu hatta konusunu da açmıştım buraya ve driver güncelledikten sonra düzelmişti.
napmak lazım? -
affınıza sığınıyorum; ve konuyu upluyorum.
olay halen devam etmekte ve beni cinnet ettirecek. genelde flash video izlediğimde oluyor. kitlenip, ekran kararıp geri düzeliyor fakat flash yeşil gözüküyor.
sebebi ne olabilir. -
doğru güncellemeleri yaptığına eminmisin hocam
-
bensiz_aglama bunu yazdı
doğru güncellemeleri yaptığına eminmisin hocam
leptobun toshiba sitesinde eski sürümü var. önceden onu indirmiştim olmamamıştı. nvidianın kendi sitesinden indirdiğim driver uyumlu güncel ama yine aynı sonuç belli olmuyo nezaman hata vereceği. bazen hiç olmuyor, bazen 10 dkda oluyo.
-
haci ekran kartina bi bakarmisin video actigin zaman asiri isinma yapiyormu ?,
Bakma ihtimalin varsa iyi olur.
-
işletim sistemin ne birde nette araştırdın mı nette bu sorunu yaşayan başka insanlar da var mı varsa çözümüde bulman daha kolaylaşır. işletim sistemin nedir.
-
kardeşim sorun flash playerdada olabilir
farklı tarayıcıdan dene
yada html 5 üzerinden izle bakalım yutubu
-
Ses geliyor dediğin laptopun içinden mi geliyor ses yoksa hoparlörlerden mi duyuyorsun.Eğer içeriden geliyorsa, içi çok fena toz kaplanmıştır ondan dolayı flash tarzı şeyler oynatmaya kalkınca yük bindiğinden dolayı ısınıyor ama tozdan dolayı kendini soğutamıyor ve otomatik kitleniyor.Uzun zamandır kullanıyorsan hele yastık üstünde falan kullanıyorsan içinden çıkan toz seni şoka sokabilir :D
-
torpedo_XL bunu yazdı
Ses geliyor dediğin laptopun içinden mi geliyor ses yoksa hoparlörlerden mi duyuyorsun.Eğer içeriden geliyorsa, içi çok fena toz kaplanmıştır ondan dolayı flash tarzı şeyler oynatmaya kalkınca yük bindiğinden dolayı ısınıyor ama tozdan dolayı kendini soğutamıyor ve otomatik kitleniyor.Uzun zamandır kullanıyorsan hele yastık üstünde falan kullanıyorsan içinden çıkan toz seni şoka sokabilir :D
evet hocam bunu bi deneyim. dediğin gibi içten geliyor ses :|