Driver - Flash Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bende bi tane toshiba qosmio x300 var. geçen sene ikinci el olarak almıştım.  ekran kartı 9800m gts

sorun şu : youtube tan video izlerken ekran donuyo tuhaf bi ses geliyo ve kitleniyo. aynı zamanda ses gelmeye devam ediyo. formatı attım, ve sadece ekran kartını değil herşeyin driverını güncelledim. ama bi türlü düzelmedi. yaklaşık 8 aydır babamın ofisinde durdu. ozamanlar 1-2 kere olmuştu hatta konusunu da açmıştım buraya ve driver güncelledikten sonra düzelmişti.  

napmak lazım?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

affınıza sığınıyorum; ve konuyu upluyorum.

olay halen devam etmekte ve beni cinnet ettirecek. genelde flash video izlediğimde oluyor. kitlenip, ekran kararıp geri düzeliyor fakat flash yeşil gözüküyor. 

sebebi ne olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

doğru güncellemeleri yaptığına eminmisin hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

doğru güncellemeleri yaptığına eminmisin hocam 

leptobun toshiba sitesinde eski sürümü var. önceden onu indirmiştim olmamamıştı. nvidianın kendi sitesinden indirdiğim driver uyumlu güncel ama yine aynı sonuç belli olmuyo nezaman hata vereceği. bazen hiç olmuyor, bazen 10 dkda oluyo.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

haci ekran kartina bi bakarmisin video actigin zaman asiri isinma yapiyormu ?,

Bakma ihtimalin varsa iyi olur.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işletim sistemin ne birde nette araştırdın mı nette bu sorunu yaşayan başka insanlar da var mı varsa çözümüde bulman daha kolaylaşır. işletim sistemin nedir.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

kardeşim sorun flash playerdada olabilir

farklı tarayıcıdan dene 

yada html 5 üzerinden izle bakalım yutubu

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ses geliyor dediğin laptopun içinden mi geliyor ses yoksa hoparlörlerden mi duyuyorsun.Eğer içeriden geliyorsa, içi çok fena toz kaplanmıştır ondan dolayı flash tarzı şeyler oynatmaya kalkınca yük bindiğinden dolayı ısınıyor ama tozdan dolayı kendini soğutamıyor ve otomatik kitleniyor.Uzun zamandır kullanıyorsan hele yastık üstünde falan kullanıyorsan içinden çıkan toz seni şoka sokabilir :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Ses geliyor dediğin laptopun içinden mi geliyor ses yoksa hoparlörlerden mi duyuyorsun.Eğer içeriden geliyorsa, içi çok fena toz kaplanmıştır ondan dolayı flash tarzı şeyler oynatmaya kalkınca yük bindiğinden dolayı ısınıyor ama tozdan dolayı kendini soğutamıyor ve otomatik kitleniyor.Uzun zamandır kullanıyorsan hele yastık üstünde falan kullanıyorsan içinden çıkan toz seni şoka sokabilir :D

evet hocam bunu bi deneyim. dediğin gibi içten geliyor ses :|

Toplam Hit: 792 Toplam Mesaj: 9