Driver Genius. Herkes Arşivinde Bulundursun
-
Verilip verilmediğini bilmiyorum,ancak bilsemde yine veririm.Bu tip programlara çok ihtiyaç duyuluyor.İkide bir bu driver var mı bu ne ne olur gibi sorular soruluyor.Bu programla kökten çözeceğiz bu sorunları
===============================================
bu programin amaci yasayis tarzi bilgisayarinizdaki suruculerin grafik kartlarinin bios anakart audio ses kartlari yazici kamera adsl - ethernet suruculerinin akliniza gelecek hersey tv karti vs... drivarlari guncellemesidir hic korkmadan kullanabileceginiz bu program ile BILGISAYARINIZI yeni bastan yeni drivarlarla donatin ve tertemiz bir pc ye sahip olun kullanilmasi cok kolay olan bu program ile sadece pc sinizdeki suruculeri otomatik ister manuel aratarak download yapabilmesidir sadece sizin yapacaginiz buldugu drivarlarin (onemli buldugu drivarlar mavi yazilidir)programin en altinda sagdaki download ikonuna basip cikacak ekrandaki her hangi bir siteye adresine tiklamak o kendi gerisini hallederek otomatikman drivarlari pc ye indiriyor
EN GUZEL OZELLIGI ISE YANLIS YAPMA PC YI BOZMA OLAYINA GOZ YUMMAMASI BIR BACKUP DOSYASI KURARAK PC NIZDEKI ESKI SURUCULERIN BACKUP INI ALMASI BUDA YANLIS BIR SEY OLDUGUNDA HIC OLACAGINI ZANNETMIYORUM SURUCULERIN GERI YUKLENMESI ILE ILGILIDIR
sanirim yeterince aciklama yaptim umarim isinize yaracaktir demiyorum yuzde yuz yaracaktir hic korkmadan guncelleme yapin ne varsa pcnizde hepsini guncelleyin ben kullaniyorum 1 saattir pc deki drivarlari guncelleyorum super bir program herkesin hosuna gidecegini umit ediyorum
SUNU UNUTMAYIN DRIVARLARIN GUNCELLENMESI PC NIZIN PERFORMANSINI MUTLAKA ARTIRACAKTIR IYI KULLANMALAR TAKILAN YAZSIN BURAYA YARDIMCI OLALIM
http://rapidshare.de/files/19265012/EXTENSE.rar.html
veya
http://www.hemenpaylas.com/download/622364/EXTENSE.rar.html
=============================================== -
hemen indirip denicem sağol ertan
bide benim konuya bi bak bakalım anlıcan mı? -
Ertan ellerin kolların dert görmesin .Paylaşım için sağol.Çok işe yarıyacak
-
E hemenpaylas'a yükleseen olmazmıydı?
-
Yukarıya bir daha bakarsan orda hemenpaylas linkini göreceksin :) Upload ettim
-
Bu programın çalışma prensbini merak ettim
Daha once önemli driverların download linkleri
veritabanına girilmiş mi aacaba
hangi mantıkla link veriyo entereasan..
bide az once onbord ses kartım var driverıını sildim programı açtım bana intel boardum var , realtek in driverının buldu. şu anda iniyo bakalım kurunca ses kartım çalışacakmı. ki çalışırsa çok sexy olur :)
paylaşım için saol.. -
indirdiği dirver kurulmadı ilk testinde benden geçemedi.
belki diğer donanımlarda işe yarıyo olabilir belli olmaz -
saol ertan aga paylaşım için teşekkürler
-
ertan parçalamıssın yine eyw.
-
Hajı peki bu program direk dirver klasorunemi atıyor win'deki?
-
valla baya işe yarıyacak :P
Toplam Hit: 1858 Toplam Mesaj: 11