folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Driver Genius Pro 2008 (Her Zaman Lazım)

Driver Genius Pro 2008 (Her Zaman Lazım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Son 24 saatte 19 kişi indirmiş bir tane yorum yok bea :S Acaba diyorum hiç paylaşım yapmasam mı :S

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ne işe yaradıgını söylemeden millet ne yorumu yapsın ki ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    resimde yazıyorya andrei programın ne işe yaradığı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hey Allah'ım... Tahribat'a ingilizce yazılı sınavla mı giriliyor ?

Hadi ben anladım,herkes anladı mı yazanları ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Tahribatta herkes resmin üzerinde ne yazdığını anlayacak kapasitede.. En azından ben anlıyorum sözel bölümü mezunu olmama rağmen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tamam o zaman kardes,yorum yazılmama nedenini yanlıs tespit etmisim o zaman kusura bakma :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kapışmayın aq :P

ben kullanmaya çalıştım ama daha kötü yapıyo durumu başka bişey değil. bilgisayarı harcıyo ya.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    hali hazırdaki pcde kullanıp driver güncelleştirmektense, format atılıpta bulunamayan driverleri aramak için bire bir..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neye yarar bu alet zımbırtısı ?

edit : üst mesajı okumamışım pardon..

www.tahribat.com
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 10