Driver Genius Professional V8
-
İnternet Üzeri otamatik Driver bulma,Güncelleme ve Mevcut Driver ları yedekleme vs. vs işlere yarayan bir proğram
DOWNLOAD
http://rapidshare.com/files/141375652/Driver_Genius_Professional_8.rar
-
bence kullanmayın. driver güncellemek çok problemlik olabiliyor.
güncelleme yapacaksanız donanımın kendi programından kullanın.
Sonra Prometheus uyarmadı demeyin de!
-
driver yedeklemek için driver magican ideal .güncelleme falan yapıyomu bilmiyom
-
hocam ben kullanıyorum şu zamana kadar bir keleğini görmedim.Ama bu görmiceğim anlamına gelmiyo tabiki:)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------bence kullanmayın. driver güncellemek çok problemlik olabiliyor.
güncelleme yapacaksanız donanımın kendi programından kullanın.
Sonra Prometheus uyarmadı demeyin de!
-----------------------------
abi daha önce uyarsaydın ya :Dgecen bi usb driverini güncelliyim dedim, zank mavi ekran :D
neyse atlattık sonra
bide driver buldu diyelim download etmiyo amk takılyıo paso
bide bu tür programlarla indirdim driveri kuruyom hala diyo günceli var indir diye :|
Tahribat Driver Checker istiyoz :E
-
wallaha hacı şu ana kadar adam gibi driver güncellemesi yapan genel bi program görmedim(donanımların kendi programları hariç!)
-
dengesiz bunu yazdı:
driver yedeklemek için driver magican ideal .güncelleme falan yapıyomu bilmiyom
Evet katılıyorum driver magican daha iyi bir program. Güncellemede yapıyor. Lakin bu tip programların ortak sorunu windowsa format atmanız gerektiğinde yedeğini aldığınızda driverın, hatalı dosyası varsa onuda kopyalıyor. Sonra format atıpta tekrar backstore yaptığınızda busefer hatalı dosyayıda tekrar sıfır windowsa atmış oluyorsunuz... Hani aklınızda olsun bu tip programları kullanırken iki kez düşünün...