Driver Sorunu
-
hocalar ya 1,5 saattir su driver ı arıyorum ama bulamadım bi türlü :( elinde olan veya bulabilecegim bir yer gosterebilecek olan varsa cok cok makbule gecer
Conexant Cx20549 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [B-0]
-
hoca birde bu programla bulmayı dene bakalım. ayrıca forumda 2000 adet driver yayınlanmıştım onların içine bak olmazsa.
-
http://rapidshare.com/files/72424287/WDM_R182.zip.html
bu arada ilk seferde işe yaramaz ise. aygıt yöneticinden ses driverlerine sağ tıkla ve sonra tüm codec bileşenlerini sil sonrasında ise yeniden bu kurulumu yap çalışacaktır. Kolay gelsin ___________
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------http://rapidshare.com/files/72424287/WDM_R182.zip.html
bu arada ilk seferde işe yaramaz ise. aygıt yöneticinden ses driverlerine sağ tıkla ve sonra tüm codec bileşenlerini sil sonrasında ise yeniden bu kurulumu yap çalışacaktır. Kolay gelsin ___________
-----------------------------hocam, aygıtı kaldır var ona mı tıklıyayım. bir sürü bilinmeyen aygıt diyor, ses kartı die ayırmamıs yani, yukledim, olmadı maalesef:'(
essan hoca şimdi o driverları didikliyorum, programla da bulamadım.
elinde olan varsa cok iyi olur ya :S
-
malesef o 2000 driver cd sinden de ses cıkmadı :|
-
abi bi araştırayım bakalım bulursam upload ederim
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------hocalar ya 1,5 saattir su driver ı arıyorum ama bulamadım bi türlü :( elinde olan veya bulabilecegim bir yer gosterebilecek olan varsa cok cok makbule gecer
Conexant Cx20549 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [B-0]
-----------------------------ses kartı anakartının orjinalindemi var sonradanmı takılan ses kartı. anakartı orjinalinde ses kartı varsa anakartı sitesinden bulabilirsin. ;)
-
cold-m4, sagolasın abi haber bekliyorum..
narkozMRT, kart orjinal kat, board un uzerinde gelen ama sitede driver ı yok maalesef
intel 945gm express chipset var
-
tam olarak anakartının markası nedir kardeş yazarmısın.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
tam olarak anakartının markası nedir kardeş yazarmısın.
-----------------------------buyur abi, everestten kopyalıyorum:
Anakart Adı Hewlett-Packard Presario V6000 (GF808EA#AB8)
Anakart Çipseti Mobile Intel Calistoga-GM i945GM
Ses Bağdaştırıcı Conexant Cx20549 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [B-0]
pc, laptop. hp compaq presario v6328ea. urunun sitesinde ses kartı driver ını vista için vermiş. onu indirip denedim kurulumun ortasında hata mesajı verio : "Driver Installation Failed: Could not find the MEDIA device for thiis driver"