Driver Yüklemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Arkadaşlar densiz virüs sikti attı bilgisayarı bu saatte format atmam gerekti fakat aldığım driver yedeğini program tanımıyor bende ne bok yiyeceğimi şaşırdım, şöyle driverları hem bulacak hem yüklecek bir yazılım var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

Arkadaşlar densiz virüs sikti attı bilgisayarı bu saatte format atmam gerekti fakat aldığım driver yedeğini program tanımıyor bende ne bok yiyeceğimi şaşırdım, şöyle driverları hem bulacak hem yüklecek bir yazılım var mı ?

formatı at yarın ama ben driverlerini kurarım sana

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

mümkünse yöntemi paylaş çünkü envai çeşit işim var yarına, bu gece halletmem lazım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

mümkünse yöntemi paylaş çünkü envai çeşit işim var yarına, bu gece halletmem lazım.

Hocam ne yöntemi :D ben donanım sistem uzmanıyım işim bu yani orjinal ankartın sitesinden sonra efendime diyim ekran kartının sistesinden driverlerini bulup  yükleyecem yada sen bana 2 sn anakartın modeli yaz hemen bakayım kaçıcam

Dipnot: İşte bu yüzden Formatı 10 lira yaptılar :) herkes format atmayı biliyo

Mycity tarafından 31/Oca/13 01:13 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hallettim sağol, geriye ses kaldı onada bakacağım aciliyeti yok onun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

http://driverpacks.net/driverpacks/latest

aygıt yöneticisinden...

Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 6