Driver Yüklemek
-
Arkadaşlar densiz virüs sikti attı bilgisayarı bu saatte format atmam gerekti fakat aldığım driver yedeğini program tanımıyor bende ne bok yiyeceğimi şaşırdım, şöyle driverları hem bulacak hem yüklecek bir yazılım var mı ?
-
VBDream bunu yazdı
Arkadaşlar densiz virüs sikti attı bilgisayarı bu saatte format atmam gerekti fakat aldığım driver yedeğini program tanımıyor bende ne bok yiyeceğimi şaşırdım, şöyle driverları hem bulacak hem yüklecek bir yazılım var mı ?
formatı at yarın ama ben driverlerini kurarım sana
-
Mycity bunu yazdıVBDream bunu yazdı
mümkünse yöntemi paylaş çünkü envai çeşit işim var yarına, bu gece halletmem lazım.
-
VBDream bunu yazdıMycity bunu yazdıVBDream bunu yazdı
mümkünse yöntemi paylaş çünkü envai çeşit işim var yarına, bu gece halletmem lazım.
Hocam ne yöntemi :D ben donanım sistem uzmanıyım işim bu yani orjinal ankartın sitesinden sonra efendime diyim ekran kartının sistesinden driverlerini bulup yükleyecem yada sen bana 2 sn anakartın modeli yaz hemen bakayım kaçıcam
Dipnot: İşte bu yüzden Formatı 10 lira yaptılar :) herkes format atmayı biliyo
Mycity tarafından 31/Oca/13 01:13 tarihinde düzenlenmiştir -
hallettim sağol, geriye ses kaldı onada bakacağım aciliyeti yok onun.
-
http://driverpacks.net/driverpacks/latest
aygıt yöneticisinden...