Driverpacks Kullanımı Görsel Anlatım (Tüm Donanımları Tanıyan XP Cd Nizi Yapın)
-
Leonbey livevista.iblog.com sitesinden alıntı yaptıgım surdaki konuyu diğer bir methodla işletim sistemine sürücüleri nasıl entegre yapacagını gorsel olarak anlattım görsel anlatımda kullandıgım materyalleri aşağıdaki yonlendirdiğim sitelerden indirebilirsiniz kolay gelsin.İndirilmesi Gereken Sürücü Paketleri- DriverPack Chipset
- DriverPack CPU
- DriverPack Graphics A
- DriverPack Graphics B
- DriverPack Graphics C
- DriverPack LAN
- DriverPack MassStorage
- DriverPack Sound A
- DriverPack Sound B
yukaradaki sürücülere tıkladıgınızda açılan sayfadan "Proceed to download page" tıklayın alt kısımdan "Download Driverpacks sürücü adı" tıklayın tüm sürücüleri bu şekilde indirin.Gerekli Yazılımların, Dosyaların ve Donanimların Listesi1. Bilgisayarınızda DVD RW olması gerekir2. Cd Yazma Program ( Nero veya herhangi bir program)3. 1 Adet DVD Boş cd4. Power İso (Sanal surucu olusturma ve kalıp dosya olusturma düzenleme)5. DPs_BASE (Suruculeri Xp Entegre etmek icin kullancagımız yazılım)6. DriverPack sürücüleriGerekli araçlar sizde bulunuyorsa aşağıdaki görsel anlatım linkine tıklayarak nasıl kullanacagınızı izleyerek ogrenebilirsiniz.Power iso ve DPS_BASE İndirmek icin TıklayınXp cdnixi kalıp dosyası yapma işlemi için TıklayınXp cdniz yoksa burdan indirebilirsiniz TıklayınAlıntıdır.__________________________________________________________XP konusunda uzman olmayan,olmak isteyen müridler için güzel bir döküman niteliği taşıyor.Bence de bir çok kişinin işine yarayacak bir uygulama.Güle güle kullanın... -
tam olarak ne ise yaradigini anlayamadim..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
tam olarak ne ise yaradigini anlayamadim..
-----------------------------
anlamayacak bir sey yok ki...sadece işletim sisteminizi kurarken anakartın driverini,ekran kartı driveri vsvs...diger sürücüleri tek bir cd de bulunduracaksın.boylece kaybolma,cd nin bozulması veya kırılması gibi durumlardan birazz olsun kurtulacaksın.ben yaptım.bir de 2.bir yedek cd kopyaladım.harika oldu.budur yani :|
-
peki xp cdsine nasıl program çakarız ?
-
hmm yani bu ghost gibi bisey mi yedek aliyor sadece hangi pc'de kurduysan.
yani ikinci bir bilgisayarda kurdugun zaman driver cakismasi yapicak anladigim kadari ile..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------hmm yani bu ghost gibi bisey mi yedek aliyor sadece hangi pc'de kurduysan.
yani ikinci bir bilgisayarda kurdugun zaman driver cakismasi yapicak anladigim kadari ile..
-----------------------------Kısmen.
Kendi pc'ne özel xp cd'si.
Sık format atıyorsan. Sürekli yok anakartı tanıt yok sesi tanıt yok ekran kartını tanık sıkıldıysan tam sana göre.
Yukarda anlatılanları kendi pc ne göre uyarlıyosun.Format attıktan sonra driver yükleme derdin kalmıyo.bütün sürücülerin otomatik olarak yükleniyo xp ile beraber.
başka pc'de kullanırsan aynı cd sorun çıkartabilir. Ama bu konuda emin değilim bilen biri açıklar birazdan bunu.
-
Haji eline saglik, abaya saglammis ben hallettim olayi :D
Anlamayanlar icin: "dandik, diriver cdleri olmayan bir bilgisayara windows yuklemek istiyosaniz bu program canavar gibi :D cd yi tak kur. hicbir driver aramana gerek yok (zamaninda az cektirmedi bana bu driverler).
Eywallah haji sagolasin... cok makbule gecti :D