Dropbox Ve Sunucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Elimde hazır kullandığım bir sunucum var. Çok iyi aman aman bişi değil ama ufakta olsa veri depolamakta işime yarıyor şimdilik. İstediğim şey dropbox tarzı bir yapıya geçirmek onu.  
    Önemli olan tek kısmı güvenli olması. Yani dropbox falan kullanmadan ya da yardımcı bir programla bunu yapabilir miyim ?  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

FTP kullanan bi backup programı ile yapabilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Program mantığını oturtabilsem aslında C# php falan yazarım o sorun olmazda hızlı senkron ve guvenlik bunları nasıl saglayacagımı bilmiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

takipteyim. aynı olay kafamda aylardır. uğraşmaya üşendim.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

C# yazabiliyorsan

Dosyaların adlarını, değiştirilme tarihlerini ve MD5 hash leriniı xml gibi bir yapıyla tutacaksın uygulamanda, uygulaman çalıştığında içeriği kontrol edecek xml ile değişiklik varsa ona görse upload veya download yapacak.

Uygulama çalışırken değişiklik olursa diye kontrol etmek için FileSystemWatcher class ını kullanacaksın.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.filesystemwatcher.aspx?ppud=4

Temel mantık bu, kolay gelsin.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Sscheme bunu yazdı:
    -----------------------------

C# yazabiliyorsan

Dosyaların adlarını, değiştirilme tarihlerini ve MD5 hash leriniı xml gibi bir yapıyla tutacaksın uygulamanda, uygulaman çalıştığında içeriği kontrol edecek xml ile değişiklik varsa ona görse upload veya download yapacak.

Uygulama çalışırken değişiklik olursa diye kontrol etmek için FileSystemWatcher class ını kullanacaksın.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.filesystemwatcher.aspx?ppud=4

Temel mantık bu, kolay gelsin.

-----------------------------

Vay çok iyi ya eyvallah. Denicem olayı bunu düşünmemiştim ben ya. Deneyip haberdar ederim durumdan :) 

Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 6