Drupal İçerik Girme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

arkadaşlar localhost a Drupal 7 kurdum Bir ana menü oluşturdum "Article" ile buna alt menü oluşturmak için yine article kullanmak istiyorum ama izin vermiyor/yapamıyorum? "book page" ile oluyor..  

Sorum kısaca menü sistemi nasıl olmalı Articleden ana menü oluşturdum alt menüleri article ile oluşturamıyormuyum?

Hayat paylasmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Views eklentisini kullanman gerekiyor hocam.

Sen sitenin linkini pm den at.Menü şeklini de aşağı yukarı söyle.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hocam localhost da deniyorum atmadım siteyi önce bir kurcalıyayım iyice dedi Views eklentisi diyorsun yani bir deniyeyim

Hayat paylasmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Buradan inceleyebilirsin.

http://drupaldersleri.org/ders/78/views-kullanimi-ve-ornekler.html

Ayrıca bu site resmi drupal destek sitelerinden biri olmakla beraber aradığın hemen her drupal sorununun cevabı verilmiş, verilmektedir..

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

bugün biraz kastım çözdüm biraz biraz hocam bu sistemin herşeyi eklentimi ya? içerisinde olması gereken özellikler bunlar bunlarla beraber gelmesi gerekmiyormu? biraz inceledim siteleri hep eklentilerle ilgili sorular var ee tabi eklentilerle ilgili sorun oluncada anlayamıyoruz okumadan nedir ne değildir. nyse yarın birz daha inceleyeceğim

Hayat paylasmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PoLiZei bunu yazdı:
    -----------------------------

bugün biraz kastım çözdüm biraz biraz hocam bu sistemin herşeyi eklentimi ya? içerisinde olması gereken özellikler bunlar bunlarla beraber gelmesi gerekmiyormu? biraz inceledim siteleri hep eklentilerle ilgili sorular var ee tabi eklentilerle ilgili sorun oluncada anlayamıyoruz okumadan nedir ne değildir. nyse yarın birz daha inceleyeceğim

-----------------------------

Eklentileri drupal bünyesinde depolanıyor ve inceleniyor.

Ayrıca drupal ile ne yapacağına karar vermelisin.Çok esnektir.Herbişey yapılabiliyor.CMS sistemlerin hepsinde eklenti olayı vardır.Onlara modül de diyebilirsin.

Bu sistem başlangıçta diğerlerinden zor görünsede aslında çok ta zor değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

evet hocam çözdüm gibi benim 2006 da açtığım bir sitem var orası için tasarladım drupalı içerik giriyorum şuanda.. bazen hata veriyor header bölümünde onu çözemedim daha bi daha verirse bir kopy/pasta yaparım 

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 999 Toplam Mesaj: 7