Drupal Kurulumunda Hata
-
Merhaba
Arkadaşlar Drupal 6.x sürümünü kurdukdan sonra aşağıdaki hatayı alıyorum.Biraz araştırdım ama düzeltemedim.Satın aldığım bi tema için mecburen 6.x sürümünü kurmam lazım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Warning: fopen(./sites/default/default.settings.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hyundaig/public_html/includes/install.inc on line 187 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hyundaig/public_html/includes/install.inc:187) in /home/hyundaig/public_html/includes/install.inc on line 617 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hyundaig/public_html/includes/install.inc:187) in /home/hyundaig/public_html/includes/install.inc on line 618 -
baya bi araştırdıkdan sonra buldum aynı sorunu yaşayan arkadaşlarında çözebilmesi için yazıyorum.
sites/default klasöründe deefault.settings.php diye bir dosya var onu siz birde settings.php olarak kopyalıyorsunuz olay bitiyor :)
Bi çeşit yedek settings dosyası oluyor çökmelere yada ayarların bozulmasına karşılık.
iyi düşünmüşler