folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Drupal Ubercart Site Yapimi. Ucretli

Drupal Ubercart Site Yapimi. Ucretli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Merhaba,

Bana bir internet sitesli lazim. Bu sitede yaklasik 6000 adet urun olucak, bunlar katoglanmis olucak resimler, urun hakkinda bir kac bilgi etc.

Amazon.com a benzer birseyler olursa guzel olur sanirim.

Neyse bunu Drupal ve Ubercart ile yapmayi planliyordum, ben basladim ancak bir kac eksik var ve bunlari nasil tamamliyacagim hakkinda pek bir bilgim yok. cpff2.exnel.com. 

Bu konu hakkinda bilginiz varsa size kenardan biraz para kazandirabilecek bir is olabilir. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Yok mu hic bilgisi olan?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Drupalde iiyimdir.Ama yeterince boş vaktim yok.Sana yardımcı olabilecek birileri var.

drupaldersleri.org u ziyaret et.İstediğin hemen her çözümü bulacaksın.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

opusdei

Verdigin bilgi icin sagol. Bu siteye biraz baktim, buna benzer ingilizce sitelerde var ancak belki burdan daha uygun fiyata birseyler bulurum. Eger ilerde musait zamanin olursa ve msj atarsan sevinirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    x7even
    x7even's avatar
    Erkek

E-ticaret sistmimi arıyorsun Elimde var Güzel WT Scriptler İstersen Paylaşabilirim.. Kullanıslı Ama Kurman Lazım :)

<embed src=http://img115.imageshack.us/img115/2894/turkxl9.swf type=application/x-shockwave-flash width="480" height="330"></embed>
Toplam Hit: 1524 Toplam Mesaj: 5