Dr.Web Anti-Virus Light ( Android )
-
Özellikleri:
- Bütünleşik Antivirüs Koruması ile tehditleri yok etme. Antivirüsün dosya sistemi kontrolü ile cihazın hafızasında kayıtlı olan tüm dosyaların taranması ve Spider Guard modülü ile gerçek zamanlı dosya taraması.
- Tarayıcı: İsteğe bağlı tarama bileşeni tarafından yürütülür. Dr.Web Antivirus Light ile ister dosya sisteminize hızlı veya tam tarama yapın; ister kritik dosya ve klasörleri taratın.
- Karantina: Tespit edilip silinen tehditlerin ayrıntılarını gözden geçirebilirsiniz.
- Virüs veritabanı güncellemeleri küçük boyuttadır. Böylece trafik ve para tasarrufu sağlarsınız.
- Antivirüs olayları için ayrıntılı istatistikler.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb&feature=top-free
Çekin Abi Burdan :)
edit: touchpad'in azizliği tutu :))
-
link ver de çekek =P
-
edit :)
-
- 29 Eylül 2012 Cumartesi - 7.00.3 sürümüne sahip SEMC Xperia Arc
2 tane virüs silemedim diyen arkadasim dr.wb karantina kısmını ac geri yükle var oradan geri yükleyip silebilirsin Baska virüs programı kurup taratabilirsin or: Alyac gibi oda fena degil yada telefonunu pc bağla pc'sinde hangi virüs programı kuruluusa tarat sana tavsiyem microsft security essentials kullan 2 yildir kullaniyorum bilgisayar ilk aldığım gun gibi virüsleri anında buluyor
- 10 Ekim 2012 Çarşamba - 7.00.3 sürümüne sahip Samsung Galaxy GioGayet başarıli ve Güzel bir program.Diger virüs tarayıcılarınin bulmadıgı virüsleri tarayıp buldu biraz uzun sürüyor tarama ama sonuç başarılı olunca 10 dk nın bir önemi yok :)
- 08 Eylül 2012 Cumartesi - 7.00.3 sürümüne sahip Samsung Galaxy AceBirakin avg yi avasti hic biri bi ise yaramio ablamda da ace var onun ram daha dolu olmasina ragmen onun teli benim telden daha hizliydi bi virus varmis yeni ogrendim teli yavaslatan bi de dr web le tarayayim dedim.1 saat surdu ama virusu buldu ve sildi tel kendine geldi ayrica app indirdiginizde bi kac saniye bekleyin tario virus varsa onceden bulamaio bu yonuyle de avg ve avasttan ustun hemen indirin bes yildiz
- 11 Ağustos 2012 Cumartesi - 7.00.3 sürümüne sahip Samsung Galaxy Wçok güzel bir program fakat sormak istediğim bir şey var 2 tane virüslü dosyayı yoksaydım fakat şimdi silmek istiyorum ama gözükmüyolar telefonda dr.web den de silemedim nasıl yapabilirim ? yardım ederseniz sevinirim
- 12 Eylül 2012 Çarşamba - 7.00.3 sürümüne sahip Samsung Galaxy S2Bu 2. yükleyişim. İlk bu antivürs programı kurduktan sonra sırasıyla bilindik o meşhur teker teker indirdim ve kullandm daha iyisini bulurmuyum acaba diye ama hepsi fos çıkt gördümki hiç biri bu promram kadar etkili olamadı.Kesinlikle tavsiye ediyorum ücretsizler arasında en iyisi buuu...
- 20 Ekim 2012 Cumartesi - 7.00.3 sürümüne sahip Samsung Galaxy MiniWalla daha once zoner antivurus kulaniyordum Lakin her taramada temiz diyordu. Kıllandım aradim taradim marketi bu pragrami buldum yukledim ve supriz :-) 3 virus buldu tabi hemen bas koltuga oturttum Dr. Web light anti virusu zonerin sonunu merak edenler tabi ki sonu cope gitmek oldu umarim dr web light ayni guzelikte hatta daha guzel guncellemelerle bizi sasirtmaya dewam eder:-)
- 10 Eylül 2012 Pazartesi - 7.00.3 sürümüne sahip Huawei U8650Programı indirirken pek bi umudum yoktu ancak indirdikten sonra yanıldığımı anladım gerçekten hem az ram kullanarak,hem arka planda çalışarak,hemde bütün sistemi tamamen kaliteli bir şekilde tarayarak kendini fark ettiriyo.Ayrıca indirilen programlar kurulduğundada otomatik tarıyor ve size bilgi veriyor.Özellikle benim gibi ram i az olan android telefonlanlar için ideal. 5 yıldız verdim...
- 30 Eylül 2012 Pazar - 7.00.3 sürümüne sahip Samsung Galaxy Acedaha önce üç antivirüs denedim Dr wep le birlikte avastı da kullandım avast hep uyudu gelene geç dedi ama Dr wep hepsini yakaladı ücretsizlerin içinde en jyi bu görevini tam yapıyor teşekkürüde beş yıldızıda fazlası ile hakediyor
- 26 Eylül 2012 Çarşamba - 7.00.3 sürümüne sahip Samsung Galaxy S3Telefonumda her internete baglandigimda birsuru reklam cikiyordu avg'yi kurdum bulmadi avasti kurdum bulmadi bunu kurdum buldu sildim daha da reklam cikmadi Türkce olmasi da ayri bi guzellik 5yildiz
- 09 Ekim 2012 Salı - 7.00.3 sürümüne sahip HTC Wildfire Sdoğru dürüst bir antivirüs programı araken bulup yüklediğim ve pişman olup silmediğim program.. gerçekten başarılı bir çalışma yapanın emeğine sağlık saygı duyuyorum.. teşekkürler tekrar..
-
buda fulü 75 dolar la :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb.pro.market&feature=more_from_developer