Dr.Web Antivirus Full Apk - Türkçe
-
Özellikleri Nelerdir?Türkçe dil seçeneği ile birlikte geliyor.•SMS filtreleme•Numara engelleme•Google Maps kullanarak yerinizitespit etmek isteyenlere karşı korur•SD kart ve telefonun kendihafızasında olan uygulamaları tarar.(Müzik, resim, oyun, arşiv dosyaları)•İnternette dolaşırken kendinizigüvende hissedebilirsiniz URLfiltreleme özelliği mevcuttur•Sürekli güncellenen veritabanısayesinde yeni ve gelişmiş virüslerekarşı sizi korur•Cihazın dinlenmesini önler.KURULUMUUygulamayı yapabilmek için kurulumu sırası ile uygulamanız gerekmektedir.-Öncelikle aşağidaki rar dosyamızı indirip
rardan çıkaralım.-com.drweb adlı klasörü
android/data içine atalım ardındanDr.Web Anti-virus v8.00.4 APK
dosyamızı kuralım ve açalım.-Karşınıza bir uyarı gelecektir KABUL ET deyip
geçin.-Sonraki menüden Varolan Lisans anahtarını kullan deyin açılan menüden
Dosyadan kopyala deyin işlem tamamdır.
-Lisansınız 19.05.2016'ya kadar aktiftir.Google Play Store'da bu uygulama 75.00$ 'dir.İndirme Linki : -
75 dolar neyin kafası anlamadım gitti. o derece mi iyi?
birçok gelişmiş hizmet sunan programlar ücretsiz veriliyor. comodo mesela. avast da iyi. bunun farkı ne? insanın sırf fiyatı için indirip kullanası geliyor da bu derece fark atan ne acaba?
-
Prometheus bunu yazdı
birçok gelişmiş hizmet sunan programlar ücretsiz veriliyor. comodo mesela. avast da iyi. bunun farkı ne? insanın sırf fiyatı için indirip kullanası geliyor da bu derece fark atan ne acaba?
programın fiyatı programın iyi veya kötü olduğunu göstericek diye bir kaide yok. bunun için bir çok etken var.
-yönetimin satış politikaları
-sponsor desteği
-ekip ve iş gücü
-firmanın alanları ve alanlardaki ürün sayısı
vs.. oyüzden fiyatına göre düşünmemek lazım.
-
Prometheus bunu yazdı
Avast, Eset vs ücretsiz ama sürekli paralı versiyona yönlendiriyor adamı.Ayrıca DR.Web Rusların en gelişmiş Antivirüs programı.Yandex ile ortaklar.
-
kurdum çalıstırdım eyw.
-
Fakat crackli antivirüs yazılımını kurmak ne kadar akıl karı olabilir?
Göte gelmeyelim sonra hacım?