folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder DSİ Nin Gümüldür Yaz Kampı Hakkında Bilgisi Olan?

DSİ Nin Gümüldür Yaz Kampı Hakkında Bilgisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

arkadaşlar Devlet su işlerinin gümüldürde(izmir) yaz kampı varmış

bu kamp hakkında bilgisi olan varmı ? dsi nin sitesinde bişi yazmıyor

birde dsi nin gümüldür kampının telefon numarasını bilen varmı?

teşekkürler..

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ne kampı yaw küresel ısınma mı :d

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kjhjkjh
    kjhjkjh's avatar
    Dişi
    yaz kampımı :S ne öğretecekler ki ya da bişeymi öğretecekler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek
    can sıkıntısından geberirsin. ama balık tutmayı seviyosan bol bol balık avla kıyuıdan. ha ben dsi yaz kampına değil de

DDY  urla kampına da giderim dersen orası çok güzel. bol bol hatun var. iyi eğlenirsin. ama gümüldürde bi halt yok.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

bilmem ama gümüldür ii yerdir hea valla..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

10-15 yildir izmir gumuldur ozdereye giderim.. Haci son 3-5 yilda ruslar cogalmisti ama turist dusurmen cok zor oteller disari cikmalarina pek firsat vermiyo. cukuraltina gidebilirsin orda da bi bok yok ama cekirdek citlatir etrafina bakinirsin.. eger dersen ki illa ben turiste bang yapicam o zaman sana tavsiyem yat turlarina gir. cukuraltindan yaklasik 1.5 -2 km falan limandan sabah 6 6.30 arasi kalkar. Artik sonrasi sansina azmine bagli.. sahildekilere sulanacaksan dikkatli ol.. cogu kapilmis oluyo onceden.. haa bide alamancilar alinmasin varsa..ama almancilar baya bi zehir oluyo:) sana bu linki buldum burdan bakarsin telini de bizimkiler ozderede simdi bulamazsan hallederiz.. Ben sana etraflica bilgi veririm yarin..

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=6189&start=45

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

neyse vazgeçtik hocalar yardım için teşekkürler

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yüeüyüe  çok esk,den

Toplam Hit: 11769 Toplam Mesaj: 8