folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder DSLR Makinada İçinden Çıkamadığım İkili D200 İle EOS 50D

DSLR Makinada İçinden Çıkamadığım İkili D200 İle EOS 50D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Arkadaşlar makinamı yeniliyorum, imzamda param olsun D300 almayan namert yazısına kafanız takılmasın :) değiştirmeye üşenmişim makinanın çok eksi yönünü keşfettim.. :) Herneyse, 5 yıldır Nikon kullanıcısıyım bu süre içinde Nikon D1, D2X, D2H ve D70S kullandım. Kullanımı gerçekten oldukça keyifli hiçbir sıkıntı çekmedim şimdiye kadar. Fakat Canonun renkleri hep içimde bir ukte bırakır. Canon EOS 50D kullanan var mı aramızda öncelikle bunu merak ediyorum. D200 ü sormama gerek yok kimseye çünkü makinayı gayet iyi biliyorum. ve şöyle bir sorum olabilir, objektif olarak olaya bakılırsa iki makinayı da kullanmış olan varsa hangisi sizce daha iyidir? Sonuçta herşey seri çekim ya da renk te değil.. Bu karmaşadan kurtarın beni :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Bir tecrübem ve aşırı bilgim olmamasına rağmen cevaplıyorum =D Birazda up olsun. Söylenir hep nikon fotograf makinasının kralıdır diye ama kullanan daha bilgili arkadaşlar cevaplayacaktır. Sonucta her markanın bir çok modeli bulunmakta düz mantık olarak şu iyi demek yanlış olur.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Kesinlikle 50D. Bir Canon'cu olarak dene ve farkı gör diyorum :) 7D'de güzel bişeye benziyor bu arada.

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Nikondan şaşma derim ben insan elinde olmayana hep bi ilgi duyuyor yalnız eline geçince emin ol eski markanda kalacak aklın bana sorarsan salla d300 d200 üzü paran olsun d3x al derim

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

ööyle fazla kullanmam canon 450D kullanıcısıyım bence canon. nikon objektifi odun gibi geliyor sanki :D

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

Nikondan şaşma derim ben insan elinde olmayana hep bi ilgi duyuyor yalnız eline geçince emin ol eski markanda kalacak aklın bana sorarsan salla d300 d200 üzü paran olsun d3x al derim

-----------------------------

Abi naptın sen ya, direk D3X yazılır mı oraya :)) o makinayı alana kadar yaşlanırım ben..

@kroo

nikonun objektifleri iyidir güzeldir, bana kalırsa da canondan daha iyidir ama herşeye objektif bakmak gerek işte :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

canon 50d kullanıyorum ben.yaklaşık 4 ay önce aldım.gayet memnunum.yalnız söylediğin makineler birbirine yakın.bunları farklılaştıran lensleri.ne bileyim bi kuş fotoğrafı çekeceksen 400 lük canon lensle, 50d'nin uyumu mükemmel.veya daha düşük fotoğraflar çekiceksen 18-200 lensle uyumu harika.kullandıklarımı söylüyorum.nikon konusunda pek bi bilgim yok.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 1038 Toplam Mesaj: 7