Dsmart Hakkında Görüşlerim Ve Başımdan Geçen Bir Olay
-
şu adsl çıktı çıkalı ttnet kullanan biliriyim / dim
en son 1 yıllık sözleşme sona erince bütün servis sağlayıcıları arayıp uygun fiyat araştırmasına girdim dsmart uygun geldi ttnet i kapatma dilekçesi verip dsmartı aradım çıkan müşteri hizmetleri yetkili kapatma dilekçemi geri almamı ttnetden direkt dsmarta yönlendirebileceklerini söyledi peki dedim ttneti aradım kapatmaktan vaz geçtim dedim tekrar dsmartı arayıp durumu anlattım ve yönlendirme yapmalarını istedim peki dedi müş hizmetleri modem istemiyom dememe rağmen mecbur gönderecez dediler iyi gönderin dedim ertesi gün telekom dan geldiler (hemen karşı cadde) serkan internet bağlanacakmış he anlattım tamam biz burdan veriyoz sen eve gelmiş gibi imza at ok attım dsmartı eve verdirdim eve gittim bağlanmadı arıza kaydı felan bıraktım sonra ttnetin modemiyle bağlandım dsmarta sırf ibneliğine dsmartı aradım internet açıldı modem nerde dedim işte beyfendi 1 hafta sürer bağlanması internetin dedi yok dedim bağlandı dedim inandıramadım :) neyse 1 hafta sonra sözleşmeyle modem geldi (7 gün cayma hakkı varya 7. gün elime ulaştırıyor çakallar :)
gel zaman git zaman dsmart faturası geldi ilk fatura herzaman 2 aylık oluyor ödedim sonra geçen hafta ttnetden sms geldi adsl faturanız 78 tldir 20/08 e kadar ödeyiniz haydaaaa iptal ettirdiydik yönlendirme yapmıştık ttneti aradım dsmarta geçtim onlar yönlendirme yapacaz dediler dedim yok beyfendi öyle birşey dediler dsmartı aradım durumu anlattım sıfırdan açılmış dediler ben yönlendirme istedim dedim peki şikayet kaydı oluşturuyorum dedi müş hizmetleri yetkilisi 2 gün önce tekrar aradaım ne oldu bizim şikayet kaydı dedim inceleniyor dediler bakın bugün ayın 19 u 20 sinde fatura üretilecek sorumlusu siz olursunuz dedim not felan girdiler hızlandırılması için akşama aradı dsmart ses kayıtlarını inceledik ee siz haklıymışsınız siz yönlendirme istemişsiniz yetkili sıfırdan açmış ne yapacam şimdi dedim siz faturayı ödeyin 78 lirayı biz sizin faturalardan düşeceğiz dediler Allah razı olsun dedim :) dedim ttnet bir fatura daha üretirse ne olacak dedim son fatura felan diye iptal ettirmeme rağmen onuda faturadan düşeriz dediler :)
dsmartın bu yaklaşımı hoşuma gitti açıkcası ttnetde bu olayın çözülmesi en az 20 gün sürer
dsmartın internetinden şikayetçi olduğum 1. konu ttnet kadar müşhizmetleri hızlı değil 20 dk beklediğimi bilirim telde :) 2.si sık kopuyor ttnet okadar kopmuyordu alt yapı aynı ama bende bilmiyom :)
hem palaşmak istedim hemde servisler arası yönlendirme yapanlar 1-2 gün sonra arayıp sorsunlar yönlendirme oldumu felan diye benim gibi malın tekine denk gelirsiniz :)
-
kanka bir çok firmada böyle sorunlar olabiliyor.
şu özel msjına bak DASK la ilgili bişi sordum :)