Dsmart Net 5G Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhaba, bugün 0850 2660266 Dan arandım. Mevcut pakete ek 39 tl vermem halinde 5G hizmeti destekli hale geleceğini söyledi. Ben de modem filan mı değişecek dedim. Yok sadece 30 dakikalık bi bekleme olacak sonra hizmet aktive olacak evde kaç kişi olursa olsun download olsa da siz mevcut 35mbps alacaksınız herkes 35mbps alacak dedi . Mantığım almadı. Modemim destekliyor mıymış bunu dedim. Evet kontrol ettik biz dedi . Benim anlamadığım benim modem Keenetic kendim aldım. Bunlar neyi nasıl değiştirecek internette de 5G dsmart diye vir şey göremedim. Bilgisi olan var mı 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

5G ne alaka ? 5G mobil için geçerli. Numaranın D-Smart'a ait olduğuna emin misin ? Bir kaç ay önce bir şebeke vardı 5G'ye geçişi bahane edip 5G destekli modem satıyoruz ayağına servis sağlayıncınmış gibi arıyorlardı. Sonrasında eve ödemeli kargoyla dandik bir modem yollayıp dolandırıyorlardı.

https://www.youtube.com/watch?v=omD8_i6tjKw

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

0850 266 02 66 arayan numara hep dsmart müşteri hizmetleri numarası

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

5ghz wifiyi açacakalrdır uzaktan bağlanıp :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

5Ghz i 5G diye kakalayacak ibneler. Bir de her mac id için 35 mbps ile sınırlandırıp herkese 35 verdik diyecekler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faksar
    faksar's avatar
    Erkek

eğer 5ghz wifiden bahsediyorlarsa mkyb'nin bahsettiği dolandırıcılık daha namuslu geldi bana valla 😆

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Ben de onu düşündüm ne diyor acaba modem değişmeden ne 5G si hiç mantıklı değil 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Merhaba, bugün 0850 2660266 Dan arandım. Mevcut pakete ek 39 tl vermem halinde 5G hizmeti destekli hale geleceğini söyledi. Ben de modem filan mı değişecek dedim. Yok sadece 30 dakikalık bi bekleme olacak sonra hizmet aktive olacak evde kaç kişi olursa olsun download olsa da siz mevcut 35mbps alacaksınız herkes 35mbps alacak dedi . Mantığım almadı. Modemim destekliyor mıymış bunu dedim. Evet kontrol ettik biz dedi . Benim anlamadığım benim modem Keenetic kendim aldım. Bunlar neyi nasıl değiştirecek internette de 5G dsmart diye vir şey göremedim. Bilgisi olan var mı 

Bunu modem itelemek için çok yaptılar bide gelen modemler made in bit pazarı 

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kady bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

Bunu modem itelemek için çok yaptılar bide gelen modemler made in bit pazarı 

adam modem de satacağım demiyor ki. 

benim modem mi değişecek diyorum. yok diyor sizin modem uygunmuş diyor. hangi modemi kullanıyorum diyorum arkadaşlar biliyor ben bilmiyorum diyor.

ayda 39 tl ek olacakmış. 

Toplam Hit: 388 Toplam Mesaj: 9
dsmart net 5g olayı