Dsmart Net 5G Olayı
-
Merhaba, bugün 0850 2660266 Dan arandım. Mevcut pakete ek 39 tl vermem halinde 5G hizmeti destekli hale geleceğini söyledi. Ben de modem filan mı değişecek dedim. Yok sadece 30 dakikalık bi bekleme olacak sonra hizmet aktive olacak evde kaç kişi olursa olsun download olsa da siz mevcut 35mbps alacaksınız herkes 35mbps alacak dedi . Mantığım almadı. Modemim destekliyor mıymış bunu dedim. Evet kontrol ettik biz dedi . Benim anlamadığım benim modem Keenetic kendim aldım. Bunlar neyi nasıl değiştirecek internette de 5G dsmart diye vir şey göremedim. Bilgisi olan var mı
-
5G ne alaka ? 5G mobil için geçerli. Numaranın D-Smart'a ait olduğuna emin misin ? Bir kaç ay önce bir şebeke vardı 5G'ye geçişi bahane edip 5G destekli modem satıyoruz ayağına servis sağlayıncınmış gibi arıyorlardı. Sonrasında eve ödemeli kargoyla dandik bir modem yollayıp dolandırıyorlardı.
-
0850 266 02 66 arayan numara hep dsmart müşteri hizmetleri numarası
-
5ghz wifiyi açacakalrdır uzaktan bağlanıp :D
-
5Ghz i 5G diye kakalayacak ibneler. Bir de her mac id için 35 mbps ile sınırlandırıp herkese 35 verdik diyecekler.
-
eğer 5ghz wifiden bahsediyorlarsa mkyb'nin bahsettiği dolandırıcılık daha namuslu geldi bana valla 😆
-
Ben de onu düşündüm ne diyor acaba modem değişmeden ne 5G si hiç mantıklı değil
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Merhaba, bugün 0850 2660266 Dan arandım. Mevcut pakete ek 39 tl vermem halinde 5G hizmeti destekli hale geleceğini söyledi. Ben de modem filan mı değişecek dedim. Yok sadece 30 dakikalık bi bekleme olacak sonra hizmet aktive olacak evde kaç kişi olursa olsun download olsa da siz mevcut 35mbps alacaksınız herkes 35mbps alacak dedi . Mantığım almadı. Modemim destekliyor mıymış bunu dedim. Evet kontrol ettik biz dedi . Benim anlamadığım benim modem Keenetic kendim aldım. Bunlar neyi nasıl değiştirecek internette de 5G dsmart diye vir şey göremedim. Bilgisi olan var mı
Bunu modem itelemek için çok yaptılar bide gelen modemler made in bit pazarı
-
kady bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Bunu modem itelemek için çok yaptılar bide gelen modemler made in bit pazarı
adam modem de satacağım demiyor ki.
benim modem mi değişecek diyorum. yok diyor sizin modem uygunmuş diyor. hangi modemi kullanıyorum diyorum arkadaşlar biliyor ben bilmiyorum diyor.
ayda 39 tl ek olacakmış.