Dsmart"Ta National Geographic
-
Arkadaşlar dsmart var ve national geographic yok.Turksat ve hotbird olmak üzere 2 tane LNB var.Frekansları varsa yazabilir misiniz?
-
hacı o kadar baktım d smart kanal listelerin de National Geographic yok
edit: National Geographic Channel Türkiye Yayın:
DIGITURK 81. kanal
Kablo TV S21
-
hazır konu d samarttan açılmışken okulda maç izlerken arada ekranda bi kod beliriyor sonra gidiyor arada çıkıyor o ne oluyor bilen var mı?
-
birbok yok d-smartta aldığıma pişman oldum bütün kanallar tek tek paralı olmaya başladı ilk çıktığında güya hiçbir ücret yoktu döndürdüler yine digitürk'e farkı kalmadı o çıkan rakamlarda online alışverış zımbırtısımı ney film satıyorlar bilmemne satıyorlar almak istersen
-
aynen d-smart denilen aletin hic bi artisi yok ayrica sol alt kosedeki reklamlarda cok sinir bozucu ben sahsen pismanim kablo tv ye devam etseydm keske.Kesinlikle
tavsiye edilmez ilgilenenlere duyrulur..
-
aynen o reklamlar yüzünden kafayı sıyırcam bi gün. ben zap yapmadan duramıyorum o reklam yüklenirken kaç kere kitledi makineyi. kapatılmıyorda qdumun reklamları.
national malesef yok.
-
D-smart'ta national geographic, digiturk'te discovery channel yok.
rekabet mi var nedir?
-
Varsa bile çok saçma bir şey...
-
D-Smartta hiçbir bok yok. Tek ekstrasını gördüğüm kanal discovery başkada bişi yok. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye etmem D-Smartı boşa para kaybı. Ayrıca kanal geçişleri aşırı derecede yavaş. Reklamları da ekstradan sinir bozucu
-
Peki hocam biz discovery'i nasıl izleyebiliriz mecbur alacaz gibi
Toplam Hit: 4230 Toplam Mesaj: 10