folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder DT Nosansür V1.0 (Megauploadda Dahil,İstedigin Siteye Gir Üstelik İp,Proxy,Site Hiçbirşey Kullanma)

DT Nosansür V1.0 (Megauploadda Dahil,İstedigin Siteye Gir Üstelik İp,Proxy,Site Hiçbirşey Kullanma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    Bu Programı Bilgisayarınıza Kurduktan Sonra Birçok Site Açılacak.Üstelik İp,Proxy,site hiçbirşey kullanmadan Tıpkı eskiden Olduğu gibi Siteler AÇılcak,Kesinlik Vİrüs,trojan,adware Yoktur..Megaupload.Com'da Bu yama ile açılmaktadır.

ÖNEMLİ !!! LÜTFEN OKUYUN
    --Yamayı Yükledikten Sonra Aktif Olmadıysa Cookiesleri Silmeniz Gerekmektedir.Cookiesler "Bilgisayarım/C:/Documents and Settings/Kullanıcı adınız/Cookies/" Dizininde Tutulmaktadır.Bu Klasöre Girip İçindeki Herşeyi Silin Ve Tekrar Deneyin.Ve Test etmek amacıyla www.megaupload.com 'a girin
    NOt : Yüklerken Hiçbirşeyi ellemeyin devamlı next deyin yoksa çalışmıyor.Kurulum yeri : "C:/" böyle olmalıdır

http://www.hemenpaylas.com/download/1483085/Yeni_WinRAR_arsivi.rar.html
    zipşifresi: www.hackhell.com

-----------------------------
    ALINTIDIR ben denedim işe yaradı ;)

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    walla rebel senden şüphelenmem ama programdan şüpheliyim. Kesin içinde bişiy var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    hocam wallaha bilmiom warsa kullanmayın
    ben alıntı yaptım zaten şuanda kullanıom ben icinde bişi warsa yar... yedim :D

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    program dns değiştiriyor . KEndi elinizle değiştirin hem daha sağlıklı hemde her yere girebilirsiniz.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1180 Toplam Mesaj: 4