folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dual Ses Cıkışlı Filmi 2. Ses Seceneği İle İzliyemiyorum

Dual Ses Cıkışlı Filmi 2. Ses Seceneği İle İzliyemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

arkadaşlar daha önceden ing. tr . dual ses özelliği ile bluray flm indirdim türkçe dublaj olarak izledim fakat şimdi izlemek istediğimde filmi türkçe dublaj yapamıyorum öyle bi seçenek yok türkçe dublajı flan mı silindi ne oldu anliamadım ne yapabilirm yardımcı olursanız sevinirim

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

vlc playerde izleyebilirsin görüntüye sağ tıkla ses sekmesin den sesizi ni seç

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek

gom la denedim olmadı hocam media player codeckte açmadı vlc yi denicem şimdi

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

player ile alakalıdır o ses dosyaları filme gömük oluyor kmp veya vlc sorununu çözer 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek

vlc sorunu çözdü hocam eyw gom ve medai player codeck neden bole yapıyo ki ?

Toplam Hit: 721 Toplam Mesaj: 5