Düğün Davetiyesi Basabilecek, Tanıdığı Olanlar?
-
Merhabayın gençler,
İşyerimde öksüz bir arkadaşımız var. Şubat ayında düğünü var ve davetiye için filan hem model hemde basım yapabilecek yer bakınıyor. Yakın bir zamanda benimde başıma böyle bir iş geleceğinden aslında 2 iş birden ;)
Bende bu işi müritlerden birine verelim de en azından bizden biri bir kaç kuruş kazansın istedim. Var mıdır tanıdığı matbaacı olan veya mesleği bu olan müridimiz?
Birde bu tasarım olaylarından anlayan biri değilim. Elemana fiyat verebilmek için bir kaç model lazım. Sonuçta ''bak abisi bu kıllısı, bu tüysüzü. kıllısı bu para, tüysüzü bu para'' demem lazım. Neyse konu çok uzadı. Anladınız siz ;)
Saygılar efenim...
-
aynı ihtiyaç bikaç aya bende de var. bu işi yapan arkadaş varsa modellerini fiyatlarını koyarsa en azından tanıdığıa yaptırmış oluruz, tabi tbt indirimiyle :) 3 iş bağlamış olur burdan işte :)
-
benim bir tanıdığım var istersen istanbulda!
-
İzmir'de matbaacılar sitesi var hafızım ona bakarsan. Önemli olan matbaada çalışan veya ailesinde komşularından biri matbaacı olan bir mürit bulmak. Hangi şehirde olduğunun ne önemi var. Bizim arkadaşa lazım olsa olsa en fazla 100 tane lazım olur. 80 gr hamur kağıt tabakasının ölçülerini bilmiyorum ama 2-3 plaka gider herhalde. Tasarım, basım, işçilik gibi giderleri de üstüne koyup TBT fiyatı belirlerse hali hazırda 3 işi birden kapmış olur.
Armada mürit; o tanıdığa sorabilirmisin işi?
-
@mavigözlü dev hocam ona tektek fiyat yada baskı için örnek koymak zor iş anca elindeki liste fiyatını koyabilir ki bu da kağıt boyu falan yazar :|
isterseniz size direk eniştenin telefonunu vereyim arayıp kendiniz görüşün haberi var ben şimdi aradım. fiyattada kolaylıkta indirimde sağlayacaktır. nasıl ne istediğinizi belirtin size ayrıntılı olarak bir listede yazı tipine kadar hatta sunar.