Düğün Davetiyesi İşi Yapanlar?
-
Merhabalar,
400 adet davetiye ihtiyacımız var bunun için fiyat teklifleriniz ve davetiye örneklerini paylaşabilir misiniz...
-
İlgileniyorum çizik
-
basır 1000tane ver 100 lira
400 bastırmaya kalktınmı fabrikasyon sistem olmuyo fotoğraf kartına basarlar pahalı olur illa 400 olsun diyosan bastır binli kullan kullanamadığını yak yine kardasın emin ol...
captain tarafından 19/Mar/13 21:38 tarihinde düzenlenmiştir -
bende takıpteyım benımde davetıye işim var güzel davetiye örnekleri lazım
-
kardeş sen nasıl bişi istiyosun ?
-
benimde ihtiyacım var ama hiç aklıma gelmemişti burda konu açmak,ilgili çıkarsa bende yararlanmak isterim.
-
captain bunu yazdı
basır 1000tane ver 100 lira
400 bastırmaya kalktınmı fabrikasyon sistem olmuyo fotoğraf kartına basarlar pahalı olur illa 400 olsun diyosan bastır binli kullan kullanamadığını yak yine kardasın emin ol...
davetiyeler genelde 100 lük paketlerde olur. yani 100 ve katlarını alabilirsin illa 1000 tane olacak diye bir kaide yok. kartvizit istese arkadaş haklısın derim ama davetiye farklı.
davetiyede fiyatıda kendin belirlersin yani 100 tanesi 20 liraya olan davetiyede var 100 tanesi 150 liraya olan davetiyede var. ben bir dönem yaptım bu işi ordan biliyorum.
yaptıracak kimseyi bulamazsan ve istanbuldaysan topkapıda matbaacılar sitesine git orda hemen siparişi verip yarım saat içinde alabilirsin.
-
len isteyen olursa PM atsın bizim eniştenin numarasını veriyim onunla görüşün biişiler ayarlar.
-
degişik davetiye örnegi olan varmı elinde , burada paylaşabilir yarın bi gün bizede lazım olur
-
vay be herkes mi evleniyo :) benimkisi 21 nisan, davetiyeyi begendim ay sonunda bastırıyoruz kutusu (100 adet ) 35'e
netten bakıp beğenmeyin , görseliyle gerçeği arasında çok fark var