Düğün Salonu Ve Her Gün Süren Rahatsızlık..
-
Yani yanlış anlamayın kimsenin mutluluğunu 1 saatlik bile olsa bölmek istemem ama hergün hergün elalemin düğün gürüştüsünü çekmek zıvanadan çıkartıyor beni.
Olayın Özeti....
Hemen dibimizde belediye ağaçlık alan park var içindede bir düğün salonun gibi birşey açık alan her gün neredeyse düğün oluyor bu aralar ve ben ders çalışamıyorum.
Haberlerde boy boy gösteriyorlarsarıyerde ki denetlemeleri... bunun için yasak olarak yapabileceklerim nedir?
Saat 22 23 e kadar sürüyor hergün.....
Şimdiden sağolun. Bu arada daha önce açtığım bir konuda 2011 ÖSYM sınavı için konu açmıştım baya kişiyle sohbet etmiştim ondan sonra. Merak edenler için çalışmalarım çok güzel gidiyor bu sıcaklar olmasına rağmen çalışabiliyorum performansım düşsede faydalı oluyor.... Evde çalışmak gibisi yok... Katkısı olan herkese teşekkürler....
-
imzanı çalıyorum hocam :)
-
Yapacak bir şey yok..
-
Yapacak birşey yok he :S Gidip tehtit mi etsek? Gitsek hocam ben evin tüm camları açık yaşıyorum sesinize dayanamıyorum. Ya taktır odaya bir kılima odanın camları katayım serin serin yaşayım hemde sesinizi duymayayım. Böylelikle topuklarınıza sıkmak zorunda kalmam diyim :D
İmzayı isteyen arkadaş... Ol hocam köpeğin olsun 2-3 gün önce yazdım :D
-
Hocam düğün salonu şu bu tip yerlerin saat 23:00 a kadar müzik çalma izinleri vardır.
Düğün salonunun bütün izinleri tamsa ve saat 23.00 dan sonra müziğe devam etmiyorsa yapabiliceğin hiç bişi yok :S
En fazla yüksek ses şikayeti yaparsın eğer seni iplerlerse gelir desibel ölçümü yaparlar. ondanda bişi çıkmaz kalırsın sap gibi :|