Dükkanım İçin Logo Tasarımı Yardım
-
Murıdler Dükkanım için Bir Logo Tasarımı Lazım Shop,3D Grafik Bilgim Filan Yok Yardım Amaçlı Bana Bi Kaçtane Örnek Çıkarabilirmisiniz
Dukkanımın İsmi : Girdap İletişim ,Dukkanın İçeriği :Türkcell Vodafone Avea Bayı Aynı Zamanda Ttnet
Teşekkur Ederim
-
tasarımdan anlamam ama girdapın g sini girdap şeklinde yapabilir bi arkadaş güzel de olur :)
-

-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
tasarımdan anlamam ama girdapın g sini girdap şeklinde yapabilir bi arkadaş güzel de olur :)
-----------------------------Güzel Olur Arkadaş:) Ama Gyi Dediğin Gibi Yaptıktan Sonra İrdap İletişimide Eklemek isterim Yapabilirmisin Hocam
-
BuzZz bunu yazdı:

-----------------------------Eywllh Hocam Güzel Olmuş Emeğine Sağlık
-
Up Hocalar Bana Bi Loga Yapabilrmisiniz Arabanın Üstüne Yazılacak Yardımlarınızı Beklıyorum
Logoyla Birlikte Yazı
Mesela : Girdap iletişim Yazıcak Yazı Karakterleri Deiğişik Olucak Eyer Yaparım Diyen Olursa Dükkanın Tel Bilgilerini Mail Bilgilerini Verebilirim Logoya Eklemesini İsterim
-
Up
-
buzz yapmış hocam logunu daha ?
-
DevilKingtr bunu yazdı:
buzz yapmış hocam logunu daha ?
-----------------------------Hocam Güzelde Sade Biraz Daha Renklı Ve Güzel Bişi Arıyorum
-

-
walla tasarımlar hoş olmuş elinize sağlık hazır eliniz deymişken bi tanede bana yaparsanız çok mennun olurum dükyanın ismi Karadeniz Gümüş içeriği ise saat hediyelik eşya gümüş falan yapan olursa şindiden teşekkür ederim