folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Duman | Roc"N Coke Konseri 2008 Studyo Albümü (Pmden İstek)

Duman | Roc"N Coke Konseri 2008 Studyo Albümü (Pmden İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    image

Türkiye’de alternatif müziğin yayılmasına ve sevilmesine kurulduğu 1997 yılından beri öncülük eden NR1 Müzik, Duman grubunun hayranlarından gelen istek üzerine grubun Rock’n Coke Festivali’nde verdiği konserin CD ve DVD’sini yayınlıyor: “Duman – Rock’n Coke Konseri”. Aralık ayının ilk haftasında yayınlanacak olan “Rock’n Coke Konseri” albümü ve DVD’si, Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından olan Duman’ın geçmiş yıllarda satış listelerinde zirveye çıkan albümlerinde yer alan 11 şarkının canlı performansından oluşuyor. Grubun 2003 yılında piyasaya çıkan ilk konser albümü, “Duman-Konser”de, Duman’ın ilk iki stüdyo albümünde bulunan şarkıların canlı performansları yer alıyordu. Bu albümün devamı niteliğindeki “Rock’n Coke Konseri” albümüyle Dumanseverler, grubun son stüdyo albümü “Seni Kendime Sakladım”daki parçaların konser versiyonlarını da arşivlerine ekleme fırsatını elde edecekler.   Duman'ın "Seni Kendime Sakladım" albümündeki parçaların tamamına yakını bu albümde yer alırken,  "Bu Akşam", "Köprüaltı" ve "Belki Alışman Lazım" gibi Duman klasikleri de bir saatlik bu muhteşem konseri tamamlıyor. Duman'ın 2.Eylül.2006 tarihinde Rock’n Coke müzik festivalinde verdiği konser müzikseverler ve eleştirmence grubun en iyi performanslarından biri olarak kabul ediliyor. Grubun kariyerinde önemli bir yere sahip olan bu konserin tamamını içeren ses ve görüntü kayıtları CD ve sınırlı sayıda üretilecek "CD+DVD Set" formatlarında iki farklı versiyon şeklinde yayınlanacak. İkili özel sette bulunan DVD'de 11 şarkılık konser performansının tamamı kesintisiz olarak yer alıyor.  Albüm yayın tarihi:      1 Aralık 2008    2 Eylül 2006 tarihinde Rock’n Coke İstanbul konserinde kaydedilmiştir. CD + DVD Şarkı Sıralaması 1- SADECE KOKLAYACAKTIM    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 2- ÖZGÜRLÜĞÜN ÜLKESİ    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 3- YÜREKTEN    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 4- AMAN AMAN    Söz-Müzik: Ari Barokas 5- BELKİ ALIŞMAN LAZIM    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 6- SENİ KENDİME SAKLADIM    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 7- EN GÜZEL GÜNÜM GECEM    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 8- YANIBAŞIMDAN    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 9- KÖPRÜALTI    Söz-Müzik: Kaan Tangöze 10- BU AKŞAM      Söz-Müzik: Kaan Tangöze 11- GEÇMİŞ OLSUN      Söz-Müzik: Kaan Tangöze

---------------------------------------------------------------------------------

Dream TV'den konser esrasında kaydettiğimiz kayıtlarla karıştırmayın.Studyo albümü bu.

Ayrıca DUMAN'ın yeni albümü(20 civarı şarkı olacağı söyleniyor) 2009'un ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak.Kayıt için ABD'deler. 

Hocalar aradım taradım bulamadım elinde olan PM'den link gönderebilirmi.Eyv.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Duman'ın eski plak şirketi NR1 'in piyasaya sürdüğü ve Duman'ın RockNCoke 2006'daki performanlarını içeren bir dvd. Stüdyo çalışması değil. Belki stüdyo ortamında miksaj (mastering) yapılmış olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    [2008]Duman-Rock'n Coke Konseri

Albüm Şarkıları

01. Sadece Koklayacaktım
    02. Özgürlüğün Ülkesi
    03. Yürekten
    04. Aman Aman
    05. Belki Alışman Lazım
    06. Seni Kendime Sakladım
    07. En Güzel Günüm Gecem
    08. Yanıbaşımdan
    09. Köprüaltı
    10. Bu Akşam
    11. Geçmiş Olsun

albüm buysa az önce nette düştü , pm attım ...

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

@rockz 

aynen öyle duman herhangi bişe kazanmayacağı için bu albümü orjinal almıyorum.studyo derken stüdyoda düzenlenmiş dedim.

@gizemli..

senn varyaaa ahh sen hoca tarif edilemez bi lezzetsin yau.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bu sene rockn coke olmadı hacular :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gizemli bi pm daha :))

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu sene rockn coke olmadı hacular :|

2006 performansı albüm yapıldı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Böyle rezil bir albüm olmaz.. Duman 'a yapılan büyük bir saygısızlık bence.. Bunu albümü dinledikten sonra farkettim. Kaan'ın sesini çok açmışlar ve sesine öyle bir efekt koymuşlar ki (ping-pong delay gibi) vokal sanki bir odanın içinde söylüyormuş hissi veriyor. Bu kayıtların üzerinde oynayan arkadaşın hiç mi müzik bilgisi yoktu acaba yoksa bilerek mi bu kadar "kötü" yapılmış bir albüm bilemiyorum... Gizemli ye teşekkür ederim ama albümü indirip 2-3 şarkı dinledikten sonra sildim...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı:

Böyle rezil bir albüm olmaz.. Duman 'a yapılan büyük bir saygısızlık bence.. Bunu albümü dinledikten sonra farkettim. Kaan'ın sesini çok açmışlar ve sesine öyle bir efekt koymuşlar ki (ping-pong delay gibi) vokal sanki bir odanın içinde söylüyormuş hissi veriyor. Bu kayıtların üzerinde oynayan arkadaşın hiç mi müzik bilgisi yoktu acaba yoksa bilerek mi bu kadar "kötü" yapılmış bir albüm bilemiyorum... Gizemli ye teşekkür ederim ama albümü indirip 2-3 şarkı dinledikten sonra sildim...

katılmamak elde değil ancak yinede dream tvden çekilen kayıtlara göre daha iyi zira bir çok parçada (kaan bak lan buraya, alllaaahh!!.. vb.) şekilde pöykürerek romantizmin içine eden ipnelerin seslerini silmişler (:

Toplam Hit: 1204 Toplam Mesaj: 9